Προσφορά στα Bershka: Τζάκετ με κρόσσια 40% κάτω στην τιμή

Είναι το απόλυτο trend

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Προσφορά στα Bershka: Τζάκετ με κρόσσια 40% κάτω στην τιμή

Μια σούπερ προσφορά τρέχει αυτή την περίοδο σε όλα τα καταστήματα Bershka όσον αφορά ένα υπέροχο και πολύ μοδάτο τζάκετ με κρόσσια! Έχει πέσει 40% κάτω από την αρχική του τιμή και πρέπει να προλάβεις να το αγοράσεις κι εσύ!

Τα τζάκετ με κρόσσια είναι η απόλυτη μόδα για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις από πέρυσι την Άνοιξη και φέτος επιστρέφουν ξανά. Αξίζει να επενδύσεις, λοιπόν, σε ένα τέτοιο κομμάτι και ειδικά όταν μιλάμε για εκπτωτικό.

Το συγκεκριμένο τζάκετ που σου προτείνουμε από 35.99 € που κόστιζε αρχικά τώρα έχει πάει στα 21,59€ οπότε... τρέξε να το βρεις στο πλησιέστερο κατάστημα Bershka της περιοχής σου.

Η προσφορά - Τζάκετ με κρόσσια από τα Bershka

ΑΝΑΦ. 1136/644/311

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: XS-S | Ύψος μοντέλου: 5.81 ft / 177 cm

Bershka τζάκετ άνοιξη 2020

Bershka προσφορές

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Να τονιστεί το γεγονός πως η απόχρωσή του σου επιτρέπει να το φορέσεις με σχεδόν όλα σου τα ρούχα, αφού είναι μια πολύ ουδέτερη απόχρωση, και να σου πούμε πως μπορείς να το βάλεις τόσο σε μια νυχτερινή σου έξοδο όσο και σε μια casual αλλά στιλάτη πρωινή!

Μπορείς, επίσης, να το φορέσεις με αυτό το authentic slouchy τζιν από τα καταστήματα Zara που έχει κάνει θραύση στο εξωτερικό και τώρα ήρθε και στην Ελλάδα! Δες το εδώ!

TAGS