Το νυχτικό από τα Oysho που μπορείς να βάλεις και σαν φόρεμα το καλοκαίρι

Είναι από τη νέα συλλογή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το νυχτικό από τα Oysho που μπορείς να βάλεις και σαν φόρεμα το καλοκαίρι

Αυτό το νυχτικό από το Oysho θα το λατρέψεις καθώς έχει διπλή χρήση. Θα μπορείς να το φορέσεις και το καλοκαίρι σαν φόρεμα. Εκρού και με λουλούδια θα κλέψεις σίγουρα τις εντυπώσεις με αυτό.

Είναι ένα κομψό νυχτικό, αέρινο αλλά και καλοκαιρινό. Ακόμα και στον ύπνο μας έχει μεγάλη σημασία να είμαστε κομψές και να φοράμε άνετα ρούχα.

Στα Oysho θα βρεις μερικά καταπληκτικά κομμάτια, τόσο σε εσώρουχα, όσο και σε νυχτικά και πυτζάμες. Ένα από αυτά μάλιστα θα το λατρέψεις καθώς έχει διπλή χρήση.

Μπορείς να το βάζεις σαν νυχτικό και το καλοκαίρι να το φορέσεις και σαν φόρεμα και να βγεις έξω χωρίς να καταλάβει κανείς ότι είναι νυχτικό. Στα Oysho επίσης θα βρεις και σλιπ σε τιμή ευκαιρίας που δεν πρέπει να χάσεις. Είναι σετάκι και έχει μέσα τουλάχιστον 7 κομμάτια. Θα το βρεις εδώ

Δες το εδώ:

Νυχτικό με αγριολούλουδα

35.99 €

Αναφ. 0317/199

Oysho νυχτικό

Με αυτή τη lingerie ρόμπα από τα Oysho θα του κόψεις την ανάσα

Θες να τον κάνεις τρελό για σένα και να μην μπορεί να πάρει ανάσα; Η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε μια υπέροχη lingerie ρόμπα στα καταστήματα Oysho.

Αν έχετε μαλώσει, αν θες να ανανεώσεις την σχέση σας, αν θες να του κάνεις δώρο... εσένα αυτό είναι το κατάλληλο fashion itme που πρέπει να εντάξεις στην γκρανταρόμπα σου και στο βρήκαμε στα Oysho.

Ρόμπα σε στυλ lingerie με δαντέλα

Αναφ. 0791/702

35.99 €

Oysho ρόμπα

Oysho εσώρουχα

Μπορείτε να την αγοράσετε απευθείας εδώ!

Και ειδικά αν εμφανιστείς με αυτές τις παντόφλες από τα Oysho, δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί με τίποτα! Δες τες εδώ!

TAGS