Θεϊκό κομμάτι από Massimo Dutti - Είναι σεμιζιέ φόρεμα και είναι σε προσφορά!

Και το χρώμα είναι σούπερ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θεϊκό κομμάτι από Massimo Dutti - Είναι σεμιζιέ φόρεμα και είναι σε προσφορά!

Είναι σεμιζιέ φόρεμα από τα Massimo Dutti με κουμπιά μπροστά και είναι απλά θεϊκό! Μάλιστα το καλύτερο απ΄όλα είναι η τιμή του καθώς το συγκεκριμένο κομμάτι είναι σε προσφορά ενώ το χρώμα του του είναι θεϊκό, καθώς είναι μολυβί!

Ένα σεμιζιέ φόρεμα, από 100% curpo επιλέξαμε να σου δείξουμε σήμερα από τα Massimo Dutti! Είναι κάτω στην τιμή και η γραμμή του είναι μοναδική. Είναι για εσένα που ψάχνεις ένα πιο εναλλακτικό λουκ και ένα διαφορετικό κομμάτι για να εμπλουτίσεις την καρνταρόμπα σου!

Το συγκεκριμένο είναι γραμμή εβαζέ ενώ έχει κλασικό γιακά. Μπροστά, έχει κουμπιά που φτάνουν μέχρι κάτω και έτσι μπορείς να το φοράς και ανοιχτό, σαν πουκαμίσα. Τέλος τα μανίκια του καταλήγουν σε μανσέτες με κουμπιά και κάτω μέρος με ανοίγματα στο πλάι.

ΦΟΡΕΜΑ ΣΕΜΙΖΙΕ ΑΠΟ CUPRO

Από 89.95 € τώρα μόνο 49.95 €

σεμιζιέ φόρεμα Massimo Dutti

φόρεμα από Massimo Dutti

Massimo Dutti φόρεμα πίσω όψη

Μπορείς να το αγοράσεις απευθείας εδώ.

Πώς να συνδυάσεις το θεϊκό φόρεμα από τα Massimo Dutti;

Όπως θα είδες και στις φωτογραφίες μια λευκή παντελόνα είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός, χωρίς να σημαίνει ότι το συγκεκριμένο κομμάτι φοριέται μόνο με παντελόνια.

Ίσα, ίσα που τώρα που ο καιρός ανοίγει μπορεί να φορεθεί και σκέτο με μια ωραία σαγιονάρα ή ακόμα και μπότα!

Είναι φαρδύ και είναι ιδανικό για εσένα που θες εκτός από κομψή, να είσαι και άνετη, ενώ θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και τις πιο ζεστές ημέρες, αφού μπορείς να το φορέσεις ανοιχτό - σαν πουκαμίσα! Το ύφασμά του είναι εξαιρετικά μαλακό ενώ η πινελιά με την τσάκιση που έχει στο πίσω μέρος το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Ακόμα μπορείς να το φορέσεις με μια ζώνη στην μέση για να την τονίσεις και να μην μοιάζει τόσο φαρδύ αν και στην ουσία αυτή είναι η ομορφιά του! Αν πάλι ψάχνεις καπαρτίνα για να το συνδυάσεις τα Massimo σου έχουν μια καταπληκτική ευκαιρία.