Αυτό το τζιν από τα Zara θα γίνει το κόλλημα σου για την Άνοιξη!

Κομψό και φτηνό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό το τζιν από τα Zara θα γίνει το κόλλημα σου για την Άνοιξη!

Είναι από τα Zara και θα γίνει το επόμενο σου κόλλημα για φέτος την Άνοιξη καθώς είναι ότι πρέπει για τις ζεστές ημέρες που έρχονται. Ακόμα καλύτερη είναι και η τιμή του! Στα έχουμε όλα παρακάτω.

Το τζιν που σου δείχνουμε σήμερα είναι μια ιδανική επιλογή για την Άνοιξη. Με τον καιρό να έχει ήδη αρχίσει να γίνεται καλύτερος, τι καλύτερο και από ένα ανάλογο ρούχο που μπορεί να μας βγάλει από την δυσκολία του "τι αν φορέσω σήμερα΄"! Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Το συγκεκριμένο παντελόνι που διαλέξαμε σήμερα για εσένα είναι ψηλόμεσο και κοντό στον αστράγαλο, κάτι που φυσικά το κάνει να είναι μέσα στις τάσεις της μόδας. Ειδικά με mules θα είναι ένα όνειρο! Μάλιστα το χρώμα του θυμίζει πολύ τα παλιά κλασσικά, ανοιχτόχρωμα τζιν.

The High Waist Kick In Alabama Blue

ΤΖΙΝ ZW PREMIUM KICK ALABAMA BLUE ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

29,95 EUR

ΜΠΛΕ - 4124/042

τζιν από Zara

παντελόνι τζιν Zara

Μπορείς να το βρεις απευθείας εδώ.

Πώς να συνδυάσεις το τζιν από τα Zara για την Άνοιξη;

όπως είπαμε το συγκεκριμένο παντελόνι είναι ότι πρέπει για αυτές τις ημέρες καθώς όπως θα είδατε και στην φωτογραφία, έχει από αυτά τα κοψίματα που δείχνουν ωραία το πόδι και τον αστράγαλο, όταν φοράμε ανοιχτό παούτσι.

Να σας πω πάντως ότι και με ένα μποτάκι για τις πιο κρύες ημέρες δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να δείχνετε κομψές. Με τι να το βάλετε από πάνω? Φυσικά με ένα απλό t-shirt, ειδικά αν αυτό έχει και κάποια στάμπα θα είναι ιδανικό για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Ωστόσο μπορείτε να παίξετε όσο θέλετε καθώς, όλοι γνωρίζουμε ότι τα τζιν φοριούνται πάντα και κυρίως... με τα πάντα! Όσο αναφορά την τσάντα τα Zara έχουν μια καταπληκτική ευκαιρία. Κοστίζει μόνο 9,99!

TAGS