Προσφορά στα Massimo Dutti αυτά τα δερμάτινα πέδιλα

Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Προσφορά στα Massimo Dutti αυτά τα δερμάτινα πέδιλα

Ετοιμαζόμαστε να καλωσορίσουμε το Καλοκαίρι του 2020 παρά τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και σε όλο τον πλανήτη! Κι επειδή είναι κατανοητό πως δεν μπορείτε να πάτε στα καταστήματα Massimo Dutti, μπορείτε να αξιοποιήσετε την προσφορά για τα δερμάτινα πέδιλα που θα δείτε παρακάτω ιντερνετικά.

Με μια γρήγορη ματιά στο επίσημο site των καταστημάτων ξεχώρισα αμέσως αυτό το ζευγάρι παπούτσια. Μιλάμε για πέδιλα από δέρμα με τακούνι και λουράκια, που κουμπώνουν στον αστράγαλο. Έχουν φαρδύ τακούνι για μεγαλύτερη άνεση και ο πάτος είναι δερμάτινος με ασορτί σόλα.

ΠΕΔΙΛΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΛΟΥΡΑΚΙ

Ref. 1614/550

Massimo Dutti πέδιλα προσφορά

Η τιμή τους από 79,95€ έπεσε στα 49,95€! Μπορείς να τα βρεις απευθείας εδώ

Κι να ψάχνεις με τι να τα συνδυάσεις σου έχουμε βρει ένα συγκλονιστικό φόρεμα στα Bershka που ξεπουλάει σαν τρελό! Δες το εδώ

Κάποια ακόμα fashion items στα Massimo Dutti που είναι σε προσφορά

1.Μεταλλιζέ φούστα με φινίρισμα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Massimo Dutti. Μέση σε αντίθεση, κλείσιμο με φερμουάρ στο πλάι και φόδρα. Το μήκος του ενδύματος στο μέγεθος M είναι 91 cm. Από 59,95€ κοστίζει 39,95€.

ΦΟΥΣΤΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ

Massimo Dutti φούστα

2.Φόρεμα με λεπτομέρεια δετή ζώνη. Σε εβαζέ γραμμή, με λαιμόκοψη V και κλείσιμο με σειρά κουμπιών μπροστά. Έχει μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα που κουμπώνει, θηλιές για τη ζώνη και φόδρα.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗ

Massimo Dutti προσφορά

Μπορείς να το βρεις εδώ