Τουνίκ με ινδικό λουλούδι στα Oysho - Θα πάθεις εμμονή

Είναι cozy και σικ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τουνίκ με ινδικό λουλούδι στα Oysho - Θα πάθεις εμμονή

Τώρα που είμαστε σε αυτοπεριορισμό είναι λογικό να είμαστε καθημερινά με την πιτζάμα μας, ωστόσο, πρέπει να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Όταν δεις την τουνίκ με ινδικό λουλούδι από τα Oysho, πρόκειται να πάθεις εμμονή και δεν θα την βγάζεις από πάνω σου.

Μπορεί να μένουμε σπίτι, ωστόσο το να μένουμε καθημερινά με την πιτζάμα μας ναι μεν μας κάνει να νιώθουμε πιο άνετα, όμως μας ρίχνει και λίγο την ψυχολογία. Δεν χρειάζεται να φορέσεις ρούχα που φοράς για να βγεις, παρά μόνο την παρακάτω τουνίκ πάνω από τις πιτζάμες ή τα ρούχα που φοράς μέσα στο σπίτι.

Η τουνίκ που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Oysho και συγκεκριμένα στην νέα συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκάιρι 2020 είναι η κατάλληλη αγορά. Κοστίζει μόνο 39,99 € και θα γίνει αγαπημένο κομμάτι που δεν θα βγάζεις από πάνω σου.

Βγαίνει σε χρώμα τιρκουάζ και έχει τύπωμα ινδικό λουλούδι. Έχει μακρύ μανίκι, σε μήκος φτάνει μέχρι περίπου το γόνατο και δένει στη μέση με ζώνη. Φόρεσε την με την αγαπημένη σου πιτζάμα ή τα απλά ρούχα που φοράς καθημερινά στο σπίτι και είσαι έτοιμη. Ολοκλήρωσε το cozy look σου στο σπίτι με αυτές τις άνετες παντόφλες.

Τουνίκ με ινδικό λουλούδι

Oysho ρόμπα

Τι είναι η τουνίκ;

Η Τουνίκ είναι ένα ανάλαφρο καθημερινό ρούχο που θα το φοριέται κυρίως το καλοκαίρι και την Άνοιξη. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας γιατί μπορεί να φορεθεί σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας και σε όλες τις περιστάσεις. Αλλά και στο σπίτι σαν ρόμπα.

Αυτές εκτός σπιτιού, φοριέται με μια καθημερινή casual εμφάνιση πόλης, μέχρι την παραλία, αλλά και μια χαλαρή βραδινή έξοδο. Συνδυάζεται εύκολα με σορτσάκια και χρωματιστά παντελόνια και γενικά ταιριάζει με πολλά διαφορετικά στυλ.

TAGS