Στην νέα συλλογή των Zara το '90s Britney φόρεμα

Θα πάθεις εμμονή με αυτό το κομμάτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην νέα συλλογή των Zara το '90s Britney φόρεμα

Το παρακάτω '90s Britney φόρεμα που θα βρεις στην νέα συλλογή των Zara, πρόκειται να το λατρέψεις. Θα γίνει το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και με ότι παπούτσι θελήσεις εσύ και ανάλογα το στιλ σου.

Το συγκεκριμένο φόρεμα, είναι «θησαυρός». Για το λόγο αυτό, αν θέλεις να κάνεις μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου με αφορμή και την είσοδο της Άνοιξης, τότε είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να το κάνεις και να ανανεωθείς και εσύ η ίδια.

Η δεκαετία του ’90 ήταν ένα θεαματικό roller coaster για όσους την έζησαν και μας χάρισε αξέχαστες στιγμές στον τομέα της μουσικής, του σινεμά, της τηλεόρασης και φυσικά της μόδας. Ρούχα από εκείνη την δεκαετία ήρθαν ξανά στο προσκήνιο και έχουν γίνει κορυφαία trends.

Όπως το '90s Britney φόρεμα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Zara και μπορείς να το αγοράσεις και από τη διαδικτυακή τους σελίδα. Κοστίζει 39,95 € και θα γίνει αγαπημένο σου κομμάτι.

Αυτό είναι το '90s Britney φόρεμα των Zara

ΦΟΡΕΜΑ ZW PREMIUM '90S BRITNEY

Zara φόρεμα

Μπορείς να το συνδυάσεις από το πρωί με τα αγαπημένα σου sneakers, έως και το απόγευμα με μποτάκια, άλλα και μέχρι το βράδυ με ψηλά πέδιλα έντονο μακιγιάζ και ένα τσαντάκι.

Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με την απόλυτη βραδινή τσάντα. Είναι μοναδική αυτή που σου βρήκαμε και από τη νέα συλλογή των Zara. Δεν θα την αποχωρίζεσαι, καθώς μαγνητίζει. Τα τσαντάκια και ειδικά τα βραδινά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών καθώς είναι αυτά που μπορούν να απογειώσουν τις εμφανίσεις μας χωρίς πολύ κόπο.

TAGS