Έχει χτυπήσει κόκκινο σε πωλήσεις στα Stradivarius αυτή η πράσινη ζιπ κιλότ

Είναι βγαλμένη από πασαρέλες εξωτερικού

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Έχει χτυπήσει κόκκινο σε πωλήσεις στα Stradivarius αυτή η πράσινη ζιπ κιλότ

Βγαλμένη από πασαρέλες του εξωτερικού αυτή η πλισέ ζιπ κιλότ που κυκλοφόρησε στα καταστήματα Stradivarius. Χτυπάει κόκκινο σε πωλήσεις κι έχει το απόλυτο χρώμα της σεζόν, το πράσινο.

Είναι υπέροχη και θα την λατρέψεις. Είναι για all day ντυσίματα και κοστίζει μόνο 25,99€. Μπορείς να το παραγγείλεις online (σου έχουμε το link παρακάτω) και να στο φέρουν έξω από την πόρτα σου. Έτσι όταν βγούμε από την καραντίνα εσύ θα είσαι stylish με τις τελευταίες λέξεις της μόδας στη ντουλάπα σου.

Zιπ κιλότ με πιέτες

  • ΑΝΑΦ. 1138/977-V2020
  • 25,99 €

Stradivarius ζιπ κιλότ

Stradivarius νέα συλλογή

Μπορείς να την βρεις εδώ απευθείας

Και μπορείς να φορέσεις μέσα από αυτή τα συγκλονιστικά τάνγκα που βρήκαμε στα Oysho, για να μην διαγράφετε τίποτα και να είσαι άνετη. Δες τα εδώ

6 τρόποι να φορέσεις τη ζιπ κιλότ σου χωρίς να κάνεις λάθος!

  • Think…high:Μια ζιπ κιλότ που το τελείωμα της φτάνει πάνω από τον αστράγαλο συνδυασμένη με ψηλοτάκουνες μπότες είναι η καλύτερη επιλογή για μια μοντέρνα εμφάνιση.
  • Αισθησιακό look:Το ποσό δέρμα θα αφήσεις να φαίνεται τόσο στο τελείωμα όσο και στο πάνω μέρος είναι ένα ακόμα μυστικό για να μην νιώθεις ότι χάνεις ύψος. Επέλεξε λοιπόν μια ζιπ κιλότ με όγκο στο τελείωμα συνδυασμένη με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα cropped top για μια chic and sexy εμφάνιση
  • Mix and match:Για μια super chic εμφάνιση συνδύασε την ζιπ κιλότ με ένα κοντό φόρεμα σε γραμμή Α.
  • Από το πρωί ως το βράδυ:Το look που κάθε γυναίκα θα λατρέψει και δύσκολα θα αποχωριστεί είναι μια ζιπ κιλότ συνδυασμένη με ένα απλό-καθημερινό t-shirt, πέδιλα με λουριά και ένα κοντό δερμάτινο σακάκι.
  • Style trick:Εάν επιλέξεις να φαίνεται λίγο περισσότερο δέρμα στο πόδι τότε σίγουρα η σιλουέτα σου θα δείχνει πιο ψηλή και λεπτή.
  • Classic with a twist:Μπορείς να πετύχεις την ίδια κομψότητα που δίνει στο στυλ σου ένα κουστούμι αντικαθιστώντας το κλασικό παντελόνι με μια ζιπ κιλότ και ακολουθώντας την τελευταία λέξη της μόδας.
  • Στην αθλητική εκδοχή της:Ό,τι πιο μοντέρνο για να απογειώσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις είναι ο συνδυασμός μιας ζιπ κιλότ με τα λατρεμένα σου sneakers. Επίλεξε πολύχρωμες η μονόχρωμες κάλτσες ανάλογα με το υπόλοιπο σύνολο η άφησε το δέρμα να φαίνεται για να αναδείξεις τα πόδια σου.