Λίγα κομμάτια από αυτή την μοναδική ολόσωμη φόρμα στα Massimo Dutti

Απίστευτο κομμάτι πραγματικά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Λίγα κομμάτια από αυτή την μοναδική ολόσωμη φόρμα στα Massimo Dutti

Στην συλλογή limited edition των καταστημάτων Massimo Dutti, δηλαδή στην συλλογή που βγαίνουν λίγα κομμάτια μόνο, ξεχώρισε μια μοναδική ολόσωμο φόρμα με σατινέ φινίρισμα.

Ιδανικό για να ξεχωρίζετε σε οποιαδήποτε περίσταση, χάρη σε ένα ευέλικτο και γεμάτο κομψότητα κομμάτι. Δεν έχει μανίκια και τελειώνει με σατινέ φινίρισμα. Γραμμή εβαζέ, στρογγυλή λαιμόκοψη με κλείσιμο με φερμουάρ στο πίσω μέρος, δύο πλαϊνές τσέπες, κάτω μέρος με ελαστικό τελείωμα στον αστράγαλο και φόδρα στον κορμό μέχρι το μισό του ποδιού.

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΣΑΤΙΝΕ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ LIMITED EDITION

  • 129.00 €
  • Σκουρο γκρι
  • Ref. 6675/555

Massimo Dutti ολόσωμη φόρμα

Μπορείτε να την βρείτε απευθείας εδώ

Κι αν δεν θέλετε να διαγράφονται τα εσώρουχά σας μέσα από αυτή ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα τάνγκα που βρήκαμε στα Oysho

5 τρόποι για να φορέσεις την ολόσωμη φόρμα σου

  • Με blaizer ή jacket:Ένας από τους κλασικούς τρόπους να συνδυάσεις την ολόσωμη φόρμα σου.Αυτό το outfit είναι κατάλληλο για το γραφείο καθώς δίνει σοφιστικέ ύφος.Συνδυάζοντας το με ψηλοτάκουνες γόβες ή μποτάκια είναι κατάλληλο και για την βραδινή σου εμφάνιση.
  • Με αξεσουάρ:Συνδύασε την ολόσωμη φόρμα σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως με statement κολιέ, με choker, με μεγάλα εντυπωσιακά σκουλαρίκια, με φουλάρι και με ζώνη.Αν η ολόσωμη φόρμα σου είναι μαύρη διάλεξε αξεσουάρ με χρώμα για να ένα πιο glamorous αποτέλεσμα.
  • Με sneakers:Για πιο casual εμφανίσεις επέλεξε να συνδυάσεις την ολόσωμη φόρμα σου με τα αγαπημένα σου sneakers.
  • Με top ή πουκάμισο:Αν θέλεις να φορέσεις την καλοκαιρινή σου μαύρη ολόσωμη φόρμα μπορείς να την συνδυάσεις με ένα top, με μια μπλούζα ή με ένα πουκάμισο από μέσα.Το ίδιο μπορείς να κάνεις και σε μια ολόσωμη φόρμα που δεν έχει μανίκι.
  • Με ψηλοτάκουνα παπούτσια:Ο πιο συνηθισμένος τρόπος να φορέσεις την ολόσωμη σου φόρμα.Ο κατάλληλος συνδυασμός και ο πιο εύκολος για ένα party, ένα ποτό και γενικά για μια βραδινή σου εμφάνιση. Δοκίμασε να φορέσεις ολόσωμη φόρμα με διάφορα print και χρώματα για να ένα πιο μοναδικό και chic αποτέλεσμα.