Top στις πωλήσεις των Stradivarius αυτή η ανοιξιάτικη φούστα

Θα την δοκιμάσεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Top στις πωλήσεις των Stradivarius αυτή η ανοιξιάτικη φούστα

Θες να ανανεώσεις το στιλ σου για όταν βγεις από την καραντίνα; Αν ναι τότε σου έχουμε την top επιλογή στις πωλήσεις των Stradivarius με αυτή την ανοιξιάτικη φούστα. Μην το σκέφτεσαι άλλο.

Οι φούστες είναι ένα ρούχο που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά τώρα που θα ανοίξει ο καιρός και πλησιάζει και το καλοκαιράκι.

Εμείς βρήκαμε στα Stradivarius αυτή την φούστα που κυκλοφορεί σε μοναδικό χρώμα και θα την λατρέψεις. Θα σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη, ενώ είναι και μια κορυφαία επιλογή για το καλοκαίρι. Δες και το τζιν που πάει με τα sneakers σου

Stradivarius φούστα

Κάνε την δικιά σου εδώ. Με αυτό το χρώμα και αυτό το στυλ είναι σίγουρο πως θα τους μαγέψεις όλους και θα κάνεις τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου.

Ποια η ιδανική φούστα τζιν ανάλογα με το σωματότυπο σου

Σώμα σωλήνας

Το σώμα αυτό δεν έχει καμπύλη στην περιοχή της μέσης και έχει έναν φαρδύ κορμό. Το ιδανικό σχέδιο jean φούστας είναι αυτό που θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει καμπύλη. Αυτό δεν είναι άλλο από την φούστα σε Α γραμμή που γίνεται πιο φαρδιά όσο μακραίνει.

Σωματότυπος αχλάδι

Όταν η περιφέρεια και γενικότερα το κάτω μέρος του σώματος είναι πιο γεμάτο, διαλέξετε μια skater τζιν φούστα. Το κοντό σχέδιο που ανοίγει προς τα κάτω περισσότερο από την Α γραμμή.

Αν είστε ψηλή

Αναδείξτε τα πόδια σας με μια μίντι denim φούστα που ταιριάζει απόλυτα στην εικόνα σας.

Κλεψύδρα

Η πιο κολακευτική τζιν φούστα για μια γυναίκα με καμπύλες είναι η κολλητή και ελαστική που αγκαλιάζει το σώμα, τονίζοντας το όμορφα. Μια μίντι pencil φούστα που φτάνει κάτω από το γόνατο σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνες γόβες συνθέτει την απόλυτη επιλογή.

Petite σιλουέτα

Ιδανική επιλογή για να αναδείξετε την εικόνα σας είναι η μίνι jean φούστα που αναδεικνύει τα πόδια. Αν βέβαια έχετε πλούσιους γοφούς, προτιμήστε μια κοντή denim φούστα πάνω από το γόνατο, ή ένα bubble σχέδιο.