Στα H&M έφεραν μαγιό - Τα 2 που είναι κορυφή

Εσύ ακόμη να τα αποκτήσεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Στα H&M έφεραν μαγιό - Τα 2 που είναι κορυφή

Αν είσαι και εσύ σαν εμάς, τότε θα σκέφτεσαι ήδη τι να φορέσεις το καλοκαίρι στην παραλία που θα έχει περάσει και αυτή η "τρέλα". Στα H&M έφεραν τα μαγιό της σεζόν που δεν πρέπει να χάσεις. Εμείς σου βρήκαμε τα 2 που είναι κορυφή και θα του πάρεις τα μυαλά.

Αν είσαι από τις γυναίκες που δεν θέλει και πολύ τα 2 pieces μαγιό, τότε αυτό θα το φοράς κάθε ημέρα στην παραλία, αλλά και στην βόλτα του. Με ένα σορτσάκι, φούστα ή ακόμη και με τζιν ταιριάζει τέλεια για μια έξοδο σου με τις φίλες ή και το αγόρι σου.

Πρόκειται λοιπόν για το ολόσωμο μαγιό το οποίο θα βρεις στα H&M και κοστίζει 29,99€. Τα τιραντάκια αφαιρούνται αν το θέλεις. Η φόδρα του είναι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, ενώ το πίσω μέρος είναι brazilian. Δες και το τζιν που πάει με τα sneakers σου

H&M μαγιό ολόσωμο

Μόνο για τολμηρές αυτό το μαύρο μαγιό των Oysho - Θα το βρεις στα 17,99 ευρώ

Αν πάλι το φοβάσαι γενικά, αλλά θέλεις να πειραματιστείς, μην το διστάσεις να το αγοράσεις αφού έχει φοβερή τιμή και αν δεις ότι γενικά δεν σου ταιριάζει, δεν θα έχεις χαλάσει και ένα σκασμό λεφτά. Σε γενικές γραμμές πάντως, κολακεύει πολλές από εμάς και ταιριάζει σε αρκετούς σωματότυπους οπότε δε νομίζουμε να έχεις θέμα.

Είναι μεν τολμηρό, ωστόσο αν θες να βγεις στην παραλία με τον καλό σου ή με το soon to be boyfriend, τότε ένα είναι σίγουρο. Το συγκεκριμένο θα τον ξετρελάνει.

H&M μαγιό

Τσέκαρέ τα εδώ, ενώ αν θες διαφορετικά σχέδια και χρώματα, τότε δεν έχεις παρά να δεις όλα τα καινούργια μαγιό που έχει φέρει το κατάστημα σε σούπερ τιμές.

TAGS