Special prices στα Stradivarius - Παντελόνι utility με 12,99

Έχει -50% έκπτωση! Παρήγγειλε το πριν εξαντληθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Special prices στα Stradivarius - Παντελόνι utility με 12,99

Έως και -50% θα βρεις σε έκπτωση αγαπημένα κομμάτια ρούχων στα Stradivarius. Με τις special prices που θα βρεις στην διαδικτυακή τους σελίδα δεν θα σταματήσεις να ψωνίζεις. Εγώ, σου βρήκα utility παντελόνι στην απίστευτη τιμή μόνο των 12,99€.

Αν θέλεις να ανανεώσεις την ντουλάπα σου για να μην «τρέχεις» μετά την καραντίνα, μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου και online, χωρίς να κουράζεσαι. Βάλε στην γκαρνταρόμπα σου όλα τα trends της σεζόν σε πολύ χαμηλές τιμές, που προκαλούν φρενίτιδα.

Το utility παντελόνι είναι μια από τις τάσεις που κυκλοφορεί παντού στο δρόμο και το επιλέγουν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις κορυφαίες fashion bloggers ανά τον κόσμο. Καιρός λοιπόν να το κάνεις δικό σου και εσύ, δίνοντας λιγότερα από 15€.

Το συγκεκριμένο στα Stradivarius βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα για να επιλέξεις. Σε πέτρα, μπεζ αλλά και κλασικό μαύρο.

Αυτό είναι το utility παντελόνι των stradivarius

Παντελόνι utility με ζώνη

Stradivarius εκπτώσεις

Για πιο καλοκαιρινές εμφανίσεις, μπορείς να το συνδυάσεις με αυτά τα πέδιλα που θα βρεις επίσης σε όλα τα καταστήματα των Stradivarius και δεν θα τα βγάζεις από πάνω σου. Ταιριάζουν με όλα.

Πως να υιοθετήσεις το utility trend

  • Ναι, σε ένα αρκετά μακρύ utility jacket που μπορείς να φορέσεις και με over the knee μπότες.
  • Φορώντας utility φούστες σε γήινους τόνους και συνδυάζοντας με ψηλά τακούνια για πόντους θηλυκότητας.
  • Τα cargo jackets είναι το απαραίτητο πανωφόρι της νέας σεζόν. Τόνισε την μέση σου με ζώνη στο ίδιο χρώμα.
  • Τα utility πουκάμισα είναι ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια για το Καλοκαίρι, σε συνδυασμό με φούστες αλλά και με παντελόνες.
  • Hot συνδυασμός για την Άνοιξη: μποτάκια αστραγάλου και utility φόρεμα.