Limited edition στα Massimo Dutti το παντελόνι σαλβάρι με γυαλιστερό φινίρισμα

Είναι καταπληκτικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Limited edition στα Massimo Dutti το παντελόνι σαλβάρι με γυαλιστερό φινίρισμα

Είναι απλά... έρωτας αυτό το καταπληκτικό παντελόνι από την εταιρία των Massimo Dutti. Βρίσκεται στην limited edition κολεξιόν και κάνει θραύση. Πρόκειται για το παντελόνι σαλβάρι με γυαλιστερό φινίρισμα που δεν έχει σταματήσει να ξεπουλάει.

Αν θέλεις να δώσει έναν πιο stylish αέρα στις καθημερινές σου εμφανίσεις, τότε αυτό το παντελόνι πρέπει να το αποκτήσεις. Το επιλέγουν ακόμη και αγαπημένες fashion bloggers, καθώς δίνει μια διαφορετική πινελιά στα all day looks τους, κάνοντας τα πιο εντυπωσιακά.

Κομψό και θηλυκό ύφασμα και φινίρισμα, σε συνδυασμό με μια μοντέρνα εφαρμογή, κάνουν αυτό το παντελόνι απαραίτητο γι' αυτή τη σεζόν. Συνδύασε το με τα αγαπημένα σου ψηλά πέδιλα και κάνε όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου.

Είναι απίστευτο το παντελόνι σαλβάρι με ελαφρώς γυαλιστερό φινίρισμα, κλείσιμο με φερμουάρ στο πλάι, δύο πλαϊνές τσέπες, κάτω μέρος με ελαστικό τελείωμα στους αστραγάλους και φόδρα μέχρι το μισό του ποδιού. Διαθέτει ασορτί πουκάμισο που συμπληρώνει το σύνολο.

Συνδύασε το και εσύ με ζώνη στην μέση όπως το μοντέλο της φωτογραφία, πρόσθετε ένα κόκκινο κραγιόν και είσαι έτοιμη να κάψεις καρδιές στην βραδινή σου έξοδο. Ενώ, για μια πιο daily εμφάνιση, επέλεξε ένα φυσικό μακιγιάζ.

Αυτό είναι το παντελόνι σαλβάρι των Massimo Dutti

89.95 €

Massimo Dutti παντελόνι σαλβάρι

Υπέροχο είναι και αυτό το mom τζιν που βρήκαμε στα online καταστήματα του Massimo Dutti, βρίσκεται στην πιο "καυτή" προσφορά και δεν πρέπει με τίποτα να το χάσεις μιας και είναι το κομμάτι που δε θα βγάζεις από πάνω σου όλο το χρόνο. Και ποια γυναίκα δε χρειάζεται να έχει στη συλλογή της ένα απλό τζιν το οποίο μπορεί να τη βολέψει για τις εμφανίσεις της από το πρωί μέχρι το βράδυ;