Το σερζέ παντελόνι των Zara που έχει "χτυπήσει" κόκκινο σε πωλήσεις

Είναι από την ανοιξιάτικη συλλογή κι έχει ασυνήθιστο χρώμα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το σερζέ παντελόνι των Zara που έχει

Η νέα συλλογή για την Άνοιξη 2020 έχει φτάσει στα καταστήματα Zara, κι εφόσον είναι κλειστά, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδας τους οι γυναίκες κάνουν τις αγορές τους για να είναι έτοιμες για... όταν ανοίξουν οι πόρτες της καραντίνας! Ωστόσο, ένα είναι το παντελόνι που έχει ξεχωρίσει κι έχει ήδη "χτυπήσει" κόκκινο στις πωλήσεις. Είναι τύπου paperbag και είναι από ύφασμα σερζέ.

Έχει ένα ασυνήθιστο χρώμα, από την άποψη πως δεν βλέπουμε πολύ συχνά ροζ παντελόνια, όμως έχει κατακτήσεις τις γυναικείες καρδιές αφού έχει στιλ και κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ, είτε με sneakers κι ένα απλό t-shirt για καφέ είτε με πέδιλα κι ένα υπέροχο crop top για ποτό. Μην ξεχάσεις τα αξεσουάρ, που θα προσθέσουν έξτρα λάμψη στην εμφάνισή σου.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΕΡΖΕ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 29,95 EUR
  • ΡΟΖ - 6186/042

Ψηλόμεσο παντελόνι με μέση τύπου paperbag. Τσέπες patch μπροστά και πίσω. Λεπτομέρεια τονισμένες ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό και εξωτερικό κουμπί σε αντίθεση

Zara σερζέ παντελόνι
Μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας κάνοντας κλικ εδώ και να σας το φέρουν έξω από την πόρτα σας.

Τι είναι το σερζέ ύφασμα

Απλής ύφανσης, ελαφρύ έως βαρύ μάλλινο ύφασμα, πλούσιο και απαλό στην αφήκαι ορισμένες φορές ελαφρώς πιληματοποιημένο. Παράγεται σε διπλής όψης διαγωνάλ ύφανση τεσσάρων ή έξι νημάτων. Υφίσταται φινίρισμα με πλύσιμο. Χρησιμοποιείται για αντρικά και γυναικεία κοστούμια και παντελόνια. Το όνομα προέρχεται από το σκωτσέζικο «tweel», το οποίο περιγράφει τη διαγώνια εμφάνιση της ύφανσης.

Ρίξε και μια ματιά στα νέα φορέματα που κυκλοφόρησαν στην συλλογή των Zara! Έχουν πολύ ανατρεπτικά χρώματα και σίγουρα θα τολμήσουν να τα φορέσουν πολύ λίγες γυναίκες! Δες τα εδώ

TAGS