Νούμερο 1 σε πωλήσεις τα animal print πέδιλα από τα Massimo Dutti

Τρέξε να τα κάνεις δικά σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νούμερο 1 σε πωλήσεις τα animal print πέδιλα από τα Massimo Dutti

Αυτά τα animal print πέδιλα που βρήκαμε στο online κατάστημα του Massimo Dutti, έχουν γίνει νούμερο 1 στις πωλήσεις και πρέπει οπωσδήποτε να τα αποκτήσεις ενόψει καλοκαιριού, μιας και θα είναι τα παπούτσια που θα σε βολέψουν!

Το καλοκαίρι έφτασε και ήρθε η ώρα να αποκτήσεις κι εσύ ένα βολικό ζευγάρι πέδιλα που θα σε βγάλουν για όλο το καλοκαίρι μιας και θα τα φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Είναι σίγουρα ένα ζευγάρι παπούτσια που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση μιας και συνδυάζει στιλ και άνεση.

Animal print με λουράκια για να τα φορέσεις ακόμα και στις βραδινές σου εξόδους και να κατακτήσεις όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή σου.

Μιας και θα μπεις στο online store του Massimo Dutti, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το mom τζιν που βρήκαμε και θα σε "τρελάνει"!

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και αυτό το ζευγάρι παπούτσια το χρειάζεσαι σίγουρα.

πέδιλα massimo dutti

Κοστίζει 99,95 και θα το βρεις εδώ.

Συνδύασε τα animal print πέδιλά σου με αυτό το ίσιο λινό παντελόνι από τα Massimo Dutti

Animal Print με λευκό, είναι σίγουρα ένας συνδυασμός που μπορεί να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Μη χάσεις λοιπόν καθόλου χρόνο και μπες τώρα στο online store του Massimo Dutti για να κάνεις δικό σου το πιο στιλάτο λινό παντελόνι.

Σε ίσια γραμμή, το παντελόνι αυτό θα μπορέσεις να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου αφού πρόκειται για ένα ρούχο πασπαρτού για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Λινό παντελόνι

Κοστίζει 49,95 και θα το βρεις εδώ.