Στα Pull&Bear sneakers τύπου jogging κάτω από 20 ευρώ

Γυμνάσου με σιλ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Pull&Bear sneakers τύπου jogging κάτω από 20 ευρώ

Αν είσαι λάτρης των sneakers, τότες μπήκες στο κατάλληλο άρθρο για να διαβάσεις. Σε όλα τα καταστήματα των Pull&Bear όπως και στο διαδικτυακό τους, θα βρεις ένα ζευγάρι τύπου jogging, το οποίο θα λατρέψεις. Βέβαια, όχι μόνο για το στιλ του και το χρώμα του, αλλά και γιατί η τιμή του έχει πέσει κάτω από τα 20 €.

Πλέον κορίτσια, εδώ και πολλούς μήνες η μόδα θέλει να έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας τα sneakers ή στα ελληνικά τα αθλητικά παπούτσια. Πλέον δεν τα φοράμε μόνο στο γυμναστήριο η στις βόλτες μας για περίπατο αλλά και σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις.

Τα sneakers μπορούν με τους κατάλληλους συνδυασμούς να φορεθούν στο γραφείο, ακόμη και σε ένα επαγγελματικό ραντεβού με ένα κομψό κοστούμι. Προσοχή όμως! Να μην είναι λερωμένα, όπως είχαν πει και οι παίκτριες στο «My style rocks».

Στα Pull&Bear θα βρεις ένα ζευγάρι που θα λατρέψεις και στο έχω παρακάτω. Κοστίζει μόνο 17,99€ και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με αυτό το φόρεμα που γίνεται και μπλούζα.

Αυτά είναι τα sneakers τύπου jogging των Pull&Bear

Πως να συνδυάσεις τα δικά σου sneakers με στιλ

Κανόνες

  • να είναι μονόχρωμα
  • με όσο το δυνατόν λιγότερα σχέδια
  • να έχεις ένα αξεσουάρ που να συνδέει τα δύο items, όπως μία τσάντα, ένα ντένιμ τζάκετ
  • Ένας τρόπος να συνδυάσεις τα αθλητικά παπούτσια, εκτός από τζιν, είναι και οι φούστες. Για να ισορροπήσεις το outfit με φούστα-αθλητικά, μπορείς να επιλέξεις ένα απλό μονόχρωμο T-shirt
  • Με ζιπ κιλότ και παντελόνες. Ακόμη και αν η ζιπ κιλότ, ή η παντελόνα έχει επίσημο ύφος, δεν υπάρχει κάτι που ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια να μην μπορεί να αναδείξει !
  • Αθλητικά παπούτσια με τζιν. Όποιο και να διαλέξεις, skinny ή boyfriend, τα sneakers είναι πάντα η λύση για να τα συνδυάσεις.
TAGS