Αυτό το νυχτικό από τα Oysho είναι το new in που θα αγαπήσεις

Πρέπει να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό το νυχτικό από τα Oysho είναι το new in που θα αγαπήσεις

Μόλις δεις αυτό το νυχτικό που βρήκαμε στο online κατάστημα του Oysho θα θες οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου μιας και αποτελεί το new in της συλλογής που μόλις κάνεις δικό σου θα το αγαπήσεις και δε θα θες να το βγάλεις στιγμή από πάνω σου.

Τώρα που περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι είναι σημαντικό να αισθανόμαστε άνετα με αυτά που φοράμε την ίδια στιγμή όμως να είμαστε και κομψές.

Τα Oysho έχουν για ακόμη μία φορά τη λύση μιας και σου προτείνουν το πιο στιλάτο νυχτικό που θα φοράς όλη μέρα και θα είσαι μοντέρνα ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Μιας και θα μπεις στο online store του Oysho, θα πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την ινδική ρόμπα που βρήκαμε και θα σε "τρελάνει" κανονικά!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το νυχτικό που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στη συλλογή της, ειδικά τώρα που μένει πολλές ώρες στο σπίτι με τον αγαπημένο της!

Oysho νυχτικό

Κοστίζει 25,99 και θα το βρεις εδώ.

Φόρεσε αυτές τις κεντητές παντόφλες μαζί με το νυχτικό από τα Oysho

Ένα στιλάτο νυχτικό απαιτεί και τις αντίστοιχες παντόφλες, και τα Oysho σου έχουν και πάλι τη λύση στο πρόβλημά σου.

Μπορεί προς το παρόν να μην έχεις τη δυνατότητα να βγεις για ψώνια, ωστόσο τα προϊόντα που σου προτείνουμε, μπορείς να τα βρεις στο online κατάστημα του Oysho. Μόλις κάνεις μία διαδικτυακή βόλτα εκεί, θα δεις πως θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να δείχνεις υπέροχη στο σπίτι.

Oysho παντόφλες

Κοστίζουν 19,99€ και θα τις βρεις εδώ.

TAGS