Προσφορές από τα Bershka: Θεϊκό τοπάκι κάτω από πέντε ευρώ

Είναι μείον 50%!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προσφορές από τα Bershka: Θεϊκό τοπάκι κάτω από πέντε ευρώ

Θα πάθεις πλάκα και με τα ρούχα, αλλά και με τις τιμές που θα βρεις στα Βershka καθώς συνεχίζουν τις προσφορές τους και μας προσφέρουν κομμάτια σε τιμές θανάτου. Μάλιστα το τοπάκι που σου έχουμε βρει κοστίζει κάτω από πέντε ευρώ!

Τα Berska έχουν για εσένα προσφορές που φτάνουν μέχρι και 50% και εμείς στο Youweekly σου βρήκαμε ένα τοπ το οποίο είναι σε καταπληκτικό χρώμα, αλλά κυρίως σε φοβερή τιμή! Μάλιστα κυκλοφορεί και σε άλλες αποχρώσεις, αν και εμείς εδώ επιλέξαμε να σου δείξουμε το ροζ που πιστεύουμε ότι ταιριάζει περισσότερο στην Άνοιξη.

Ωστόσο μπορείς να το βρεις και σε μπλε, καφέ αλλά φυσικά και μαύρο. Είναι με τους ώμους έξω, κόψιμο που θα φορεθεί πολύ φέτος, καθώς γενικά έχει μπει πληροφορία στα μανίκια και βλέπουμε πολλά εντυπωσιακά ρούχα.

Είναι ένα απλό crop top που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη την Άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι που μπορείς να το φορέσεις ένα βραδάκι. Μάλιστα δεν είναι οι μόνες μπλούζες που είναι σε προσφορά, καθώς τα bershka έχουν πολλά κομμάτια τα οποία θα τα βρεις με κάτω από 10 ευρώ.

Ωστόσο αυτό που σου έχουμε εμείς κάνει μόνο 3.99 €! Και αν δεν ξέρεις με τι να το συνδυάσεις τα γνωστά καταστήματα έχουν μεγάλη ποικιλία και από μια ακόμα τάση, που είναι οι τζιν φούστες. Είναι τέλειες και ξεπουλάνε σαν τρελές. Μπορείς να τις δεις εδώ.

Το θεϊκό τοπάκι από τα Bershka poy κοστίζει κάτω από πέντε ευρώ

Τοπ με έξω τους ώμους σε ύφανση ριπ

ΑΝΑΦ. 3011/256/630

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: S | Ύψος μοντέλου: 5.74 ft / 175 cm

3.99€

φούξια τοπάκι από Bershka

Μπορείς να το βρεις απευθείας εδώ

TAGS