BSB: Το δερμάτινο παντελόνι που θα λατρέψεις - Ότι πιο in για την Άνοιξη

Ψηλόμεσο και κομψό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
BSB: Το δερμάτινο παντελόνι που θα λατρέψεις - Ότι πιο in για την Άνοιξη

Θα ξετρελαθείς με αυτό το δερμάτινο παντελόνι από τα BSB καθώς είναι ότι πιο in και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και την Άνοιξη, αφού δεν είναι ιδιαίτερα μακρύ. Δες λοιπόν το παντελόνι που θα γίνει η επόμενη λατρεία σου.

Τα δερμάτινα ήταν και θα είναι της μόδας και τα BSB έχουν για εσένα που τολμάς στις εμφανίσεις σου ένα παντελόνι που θα θες να το φοράς κάθε μέρα, όλη μέρα. Και γιατί όχι άλλωστε αφού είναι από αυτά τα κομμάτια που σε πάνε παντού και τα οποία συνδυάζονται κάλλιστα και με αθλητικό αλλά φυσικά και με τακούνι.

Το συγκεκριμένο bottom που επιλέξαμε να σου δείξουμε αυτή τη φορά έχει χαλαρή γραμμή, πράγμα καλό γιατί φοριέται εύκολα και τώρα που ο καιρός ανοίγει, ενώ το μήκος του είναι σχετικά κοντό (σ.σ. φτάνει μέχρι την γάμπα). Άρα παίρνεις και αέρα τις ζεστές ημέρες.

Μάλιστα έχει ζώνη στην μέση για να το ρυθμίσεις εσύ όπως θες και σου ταιριάζει καλύτερα ενώ είναι ψηλόμεσο δείχνοντας ωραία το πίσω μέρος του σώματός, όπως θα δείτε φυσικά και στις φωτογραφίες που σας έχουμε.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΟΨΗ

043-212062-80M

€79,90

BSB δερμάτινο παντελόνι

παντελόνι από BSB

Μπορείς να το βρεις απευθείας εδώ

Πώς θα φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι από τα BSB για να είσαι in;

Και αν ψάχνεις ιδέες για το πως να το συνδυάσεις έχουμε να σου δώσουμε αρκετές καθώς όπως είπαμε είναι από εκείνα τα κομμάτια που τα φοράς από το πρωί ως και το βράδυ.

Το στιλ του θυμίζει λίγο 80s αφού είναι χαλαρό, ωστόσο είναι αρκετά στενό πίσω για να τονίζει όμορφα το κορμί. Είναι ένα ρούχο που με ένα απλό t-shirt ή και ένα λευκό πουκάμισο μπορείς να το βάλεις και στο γραφείο, αλλά φυσικά πας και για ποτό αν βάλεις από κάτω ένα ωραίο ψηλό τακούνι.

Ακόμα και με τα λευκά σου sneakers και ένα λευκό τοπάκι θα δείχνει σούπερ, όποτε μην σκας και πολύ για το τι να φορέσεις. Μάλιστα σου έχουμε και ένα floral μπλουζάκι από τα BSB που θα του ταιριάζει γάντι και είναι 8 ευρώ κάτω στην τιμή του.

TAGS