Λάμψε και εσύ με αυτό το σατέν outfit από τα Bershka

Μην το σκέφτεσαι άλλο

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Λάμψε και εσύ με αυτό το σατέν outfit από τα Bershka

Λάμψε και εσύ με αυτό το σατέν outfit από τα Bershka, που είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και να προκαλέσεις "χαμό".

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου περισσότερα ανοιχτόχρωμα κομμάτια με αέρινες υφές, σαν αυτό που σου βρήκαμε και εμείς.

Τα Bershka σου έχουν και πάλι τη λύση, μιας και αυτό το σατέν σύνολο, είναι χωρίς αμφιβολία το ρούχο που χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Μόλις το είδαμε στο online store, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σχετικά με το τι θα φορέσεις πολλές φορές.

Φόρεσε το από το πρωί μέχρι και το βράδυ και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις με τις εμφανίσεις που θα κάνεις στις διακοπές σου με το που βγεις από την καραντίνα.

Κάνε δικό σου το πανωφόρι εδώ και το παντελόνι εδώ. Αν πάλι δεν σου αρέσει το total σατέν look, μπορείς να τσεκάρεις τις νέες προσφορές από τα Bershka και να το συνδυάσεις με αυτό το μοναδικό τζιν κάτω από 20 ευρώ.

Bershka σατέν outfit

Συνδύασε το σατέν outfit σου από τα Bershka με αυτά τα μπλε ηλεκτρίκ πέδιλα

Φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να κάνεις έναν πιο ανατρεπτικό συνδυασμό στα ρούχα σου και στα χρώματά τους.

Τόλμησε λοιπόν να βάλεις το σατέν παντελόνι με το πιο edgy μπλε ηλεκτρίκ πέδιλο που μπορείς να βρεις στο online store του BSB.

Τρέξε λοιπόν να κάνεις τα ψώνια σου προκειμένου να είσαι έτοιμη για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, οι οποίες δεν αργούν να έρθουν!

πέδιλα bsb

Βρίσκονται και αυτά σε έκπτωση και κοστίζουν 55,90. Θα τα βρεις εδώ.

TAGS