Πέτα τα τζιν σου και τρέξε να προλάβεις αυτό το σατινέ παντελόνι στα Bershka

Θα το φοράς όλο το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πέτα τα τζιν σου και τρέξε να προλάβεις αυτό το σατινέ παντελόνι στα Bershka

Πέτα τα τζιν σου και τρέξε να προλάβεις αυτό το σατινέ παντελόνι στα Bershka. Είναι η απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση και θα θέλεις να το φορέσεις τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ με ένα ωραίο πέδιλο και αξεσουάρ.

Τα σατέν είναι σίγουρα της μόδας τα τελευταία χρόνια. Είναι τάση τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι και φοριούνται από το πρωί έως και το βράδυ με διαφορετικούς συνδυασμούς.

Μπορείς να το φορέσεις από την βόλτα σου μέχρι και το γραφείο με ένα σακάκι και ακόμα και στην βραδινή σου έξοδο με ένα ωραίο ζευγάρι πέδιλα. Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Εμείς βρήκαμε στα Bershka αυτό το σατινέ κίτρινο παντελόνι, που σίγουρα θα κάνει θραύση. Ξεχωρίζει τόσο για το χρώμα του όσο και για την υφή του και δεν θα θέλεις να το βγάζεις από πάνω σου στις καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

Παντελόνι Wide Leg σατινέ

25.99 €

Bershka παντελόνι

Παντελόνι Wide Leg σατινέ με λάστιχο στη μέση και κλείσιμο με κουμπί και φερμουάρ.

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.58 ft / 170 cm

Θα το βρεις εδώ

Γιατί να τολμήσεις να φορέσεις το σατινέ παντελόνι

Το σατέν, η τάση των 90s έχει επιστρέψει για τα καλά στη μόδα, αλλά πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να το φορέσουν. Φοβούνται πως δε θα το συνδυάσουν σωστά και πως η εμφάνιση τους θα καταλήξει να θυμίζει έξοδο με νυχτικό. Ωστόσο, οι επιλογές του σατέν δεν είναι πια τόσο περιορισμένες. Α

ντιθέτως, μπορείτε να το φορέσετε στην καθημερινότητα σας πολύ εύκολα, χωρίς να ανησυχήσετε στιγμή για το αν δείχνει κιτς η εμφάνιση σας. Πολλά basic κομμάτια θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την κομψότητα του σατέν, δίνοντας μια πιο σύγχρονη ματιά στο ντύσιμό σας.

Η φοβία σας γύρω από το σατέν οδηγεί σε δυο διόδους, είτε δε το αξιοποιείται ποτέ και το κρατάτε αμπαρωμένο στη ντουλάπα, είτε διαλέγετε πολύ basic χρώματα. Δοκιμάστε να αναδείξετε τη νεανικότητα και τη ζωντάνια σας, βάζοντας χρώμα στην καθημερινότητά σας.

TAGS