Δεν πρέπει να χάσεις αυτό το mom τζιν των H&M - Trend για το καλοκαίρι 2020

Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Δεν πρέπει να χάσεις αυτό το mom τζιν των H&M - Trend για το καλοκαίρι 2020

Δεν πρέπει να χάσεις αυτό το mom τζιν των H&M, είναι το απόλυτο trend για το καλοκαίρι του 2020. Θα το φοράς στο γραφείο, όσο και σε μια casual καθημερινή σου έξοδο με ένα απλό top, καθώς συνδυάζεται πάρα πολύ εύκολα.

Το mom τζιν είναι σίγουρα μια τάση και το αγαπάμε όσο κανένα άλλο. Συνδυάζεται εύκολα, ενώ δείχνει μοντέρνο και βολικό. Ειδικά τα τζιν είναι από τα αγαπημένα μας καθώς συνδυάζονται εύκολα.

Εμείς βρήκαμε από τα H&M ένα mom fit τζιν, που πραγματικά μας ξετρέλανε. Είναι στενό και ψηλόμεσο και μπορείς να κάνεις άνετα πολλά look με αυτό.

Θα το φοράς από το πρωί έως το βράδυ καθώς ταιριάζει και με ένα πρωινό ντύσιμο, αλλά και με ένα άλλο μπλουζάκι για να πας για ποτό.Δες και το τζιν που πάει με τα sneakers σου

Mom High Ankle Jeans

29,99 €

H&M τζιν

Θα το βρεις εδώ

Πως να συνδυάσεις το τζιν σου

Moms ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με μακρυμάνικο top

Ήξερες ότι τα ψηλόμεσα φαρδιά τζιν σχεδιάστηκαν πρώτη φορά το 1980; Και φυσικά, αγαπήθηκαν πολύ από τις γυναίκες μέσης ηλικίας, οι οποίες ήθελαν να κρύψουν τις ατέλειες τους. Για να το φορέσεις όμως με μοντέρνο τρόπο, επίλεξε το top που θα διαλέξεις να είναι εφαρμοστό και να το βάλεις κάτω από το παντελόνι.

Με biker δερμάτινο τζάκετ

Εκτός από το παλτό, το οποίο είναι από μόνο του ένα κομμάτι statement, υπάρχει και άλλη εναλλακτική για εσένα που θέλεις να κάνεις την εμφάνιση πιο edgy. Φόρεσε ένα δερμάτινο biker τζάκετ σε μαύρο χρώμα και ολοκλήρωσε το look με μαύρα μποτάκια, τα οποία θα δέσουν όλο το ντύσιμο.

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με πουκάμισο

Το τζιν της μαμάς μπορεί να σχεδιάστηκε το 1980, όμως η τάση κορυφώθηκε την δεκαετία του 90, όπου οι γυναίκες προτίμησαν να το φορέσουν με πουκάμισα με διάφορα μοτίβα και σχέδια.

Ψηλόμεσο τζιν με λευκό T shirt

Από τους πιο απλούς συνδυασμούς είναι ο παρακάτω! Φόρεσε το πιο απλό λευκό T shirt που διαθέτεις στην ντουλάπα σου, γύρισε τα ρεβέρ στο ψηλόμεσο τζιν σου και είσαι έτοιμη για όλες τις πρωινές δουλειές ή τις απλές καθημερινές σου βόλτες

TAGS