Λατρεύεις τα φλοράλ; - Στα BSB θα βρεις το φόρεμα που θα σε μετατρέψει σε "νεράιδα"

Είναι καταπληκτικό

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Λατρεύεις τα φλοράλ; - Στα BSB θα βρεις το φόρεμα που θα σε μετατρέψει σε

Λατρεύεις και εσύ τα φλοράλ πατρόν και θες να τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου; Αν ναι τότε στα BSB θα βρεις το φόρεμα που θα σε μετατρέψει σε "νεράιδα" και θα σε κάνει να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις.

Η άνοιξη είναι εδώ και τα BSB σου έχουν το πιο κατάλληλο ρούχο για να κατακτήσεις όλα τα βλέμματα στις βόλτες που θα κάνεις μόλις βγούμε από την καραντίνα!

Φλοράλ με τις αποχρώσεις του μπλε και του ροζ, το φόρεμα αυτό είναι το πιο κατάλληλο ρούχο για το καλοκαίρι μιας και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις αφού μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ακόμα και σε επίσημες εκδηλώσεις.

Μιας και θα βρεθείς στο online store του BSB, τσέκαρε και αυτό το μαύρο φόρεμα με βολάν που βρήκαμε...

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κλέψεις τις εντυπώσεις με το πιο girly και φλοράλ φόρεμα που θα μαγέψει.

Κάνε το δικό σου εδώ.

BSB φόρεμα

Τι αξεσουάρ να βάλεις με το φλοράλ φόρεμα σου από τα BSB

  • Τσάντα Μια μπεζ, λευκή η μαύρη τσάντα ταιριάζει ιδανικά σε κάθε στυλ ντυσίματος για σικ και κομψό αποτέλεσμα. Αν σου αρέσει το μοντέρνο ντύσιμο, επίλεξε μια τσάντα σε έντονη απόχρωση όπως μπλε, ροζ κόκκινη που θα κάνει αντίθεση και θα χαρίσει μια πιο νεανική νότα.
  • Παπούτσια Τα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις, είναι πολλά και διαφορετικά, ανάλογα το στυλ σου αλλά και την περίσταση όπου θέλεις να τα βάλεις. Το ασημί και το χρυσό χρώμα επίσης ταιριάζουν τέλεια με αυτό το χρώμα φορέματος επίσης.
  • Κολιέ Ένα χρυσό ή ασημί κολιέ ταιριάζει τέλεια με το φόρεμά σου. Ένα χρυσό που ταιριάζει ιδανικά σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Για σικ look, διάλεξε ένα κολιέ με μεγάλες πέτρες.
TAGS