Αυτό είναι το πιο τολμηρό φόρεμα των Zara - Θα το φορέσεις;

Και σε μοναδική απόχρωση

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αυτό είναι το πιο τολμηρό φόρεμα των Zara - Θα το φορέσεις;

Αυτό είναι το πιο τολμηρό φόρεμα των Zara! Εσύ θα το φορέσεις; Είναι στο πιο ωραίο σχέδιο αλλά, έχει ακόμα και ζώνη για να δένει στη μέση όταν το φοράς, για να τονίσεις το σώμα σου.

Το καλοκαίρι του 2020 φαίνεται πως θα είναι φουλ ανατρεπτικό στις εμφανίσεις μας αφού προστάζει ασύμμετρα φορέματα, με διάφορα κοψίματα στο λαιμό και αποχρώσεις πολύ ζωηρές και έντονες, ανάμεσα στις οποίες είναι και το μοβ.

Είναι γεγονός πως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει στη ντουλάπα της έστω ένα αγαπημένο μακρύ ανάλαφρο φόρεμα. Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό, αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

Ρίχνοντας μια ματιά στο eshop των Zara βρήκαμε το πιο οικονομικό φόρεμα για την καθημερινότητα σου. Αν λατρεύεις τα φορέματα και τα ρούχα και θες να κάνεις τους πάντες να σε κοιτάνε στο πέρασμά σου, τότε μην το σκέφτεσαι άλλο. Μπορεί να είσαι μέσα στο σπίτι τώρα, ωστόσο σε λίγο καιρό που θα περάσει αυτό, φρόντισε να λάμψεις στην πρώτη σου εμφάνιση.

Κάνε το δικό σου εδώ.

Zara φόρεμα

Πώς να φορέσεις το τολμηρό φόρεμα από τα Zara για το καλοκαίρι

  • Με λευκά sneakers ή και ακόμα ένα ζευγάρι all stars
  • Με ψηλά πέδιλα και αξεσουάρ για μια πιο βραδινή εμφάνιση και με μια ζώνη
  • Με χαμηλά πέδιλα και πιο διακριτικά αξεσουάρ
  • Με σακάκι και loafers για ένα ντύσιμο στο γραφείο

Επίσης, πρέπει να ρίξεις επειγόντως μια ματιά σε αυτά τα νέα σχέδια στα παπούτσια που κυκλοφόρησαν για το Καλοκαίρι του 2020. Θα τα φορέσεις; Δες τα όλα εδώ

TAGS