Η πιο girly ρόμπα στα Oysho έχει μόνο 25 ευρώ

Θα σε ξετρελάνει!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η πιο girly ρόμπα στα Oysho έχει μόνο 25 ευρώ

Η πιο girly ρόμπα στα Oysho έχει μόνο 25 ευρώ. Είναι σε έκπτωση και θα την λατρέψεις για το χρώμα της αλλά και το ύφασμα της, καθώς είναι παιχνιδιάρικη και πάρα πολύ κοριτσίστικη αλλά και αρκετά βολική.

Τι και αν είμαστε σε αυτο-καραντίνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι και μέσα στο σπίτι δεν μπορούμε να είμαστε περιποιημένες και όμορφες ακόμα και μέσα στον χώρο μας. Ίσα, ίσα που το να φοράμε πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφες τονώνει και την ψυχική μας ευχαρίστηση.

Έτσι και εμείς τώρα που έχει μπει η Άνοιξη και είμαστε στο μεταίχμιο ακόμα μεταξύ του να φορέσεις κάτι αλλά να μην είσαι και με το τιραντάκι σου προτείνουμε μια ρόμπα από τα Oysho, που την βρήκαμε εξαιρετική.

Αν πάλι θες να ψωνίσεις κάτι διαφορετικό και να είσαι έτοιμη για όταν βγεις ξανά έξω, δες και το τζιν που πάει με τα sneakers σου.

Η πιο girly ρόμπα με 25 ευρώ από τα Oysho

Μπορεί λοιπόν να είσαι σπίτι και να μην βγαίνεις έξω, αυτό δεν σημαίνει πως δεν αξίζεις και την περιποίηση σου. Γι'αυτό είμαστε εδώ εμείς για εσένα να σου βρίσκουμε πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφη.

Αυτή η ρόμπα από τα Oysho λοιπόν, είναι θηλυκή και πολύ ροζ. Έτσι όπως μας αρέσει για να μας φτιάχνει την διάθεση, ενώ είναι και σε έκπτωση και κάνει μόνο 25 ευρώ. Τι καλύτερο δηλαδή;

Έχει και κάποιες κόκκινες πινιλιές με πολύ ιδιαίτερα prints που εμείς λατρέψαμε. Άνετη, βολική, αλλά και αρκετά οικονομική, είναι η καλύτερη πρόταση για να φοράς τώρα μέσα στο σπίτι σου και να νιώθεις όμορφη ακόμα και μέσα στην καραντίνα.

Κόκκινη ινδική ρόμπα

35.99 € 25.99 €

Oysho ρόμπα

Περιγραφή

Μακρυμάνικη γυναικεία ρόμπα που κλείνει με κορδόνι. Κόκκινο λουλουδάτο τύπωμα σε λευκό φόντο.

Θα την βρεις εδώ

TAGS