Χαμός στα Massimo Dutti με το πουκάμισο με ύφασμα από μετάξι μουριάς

Είναι έρωτας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στα Massimo Dutti με το πουκάμισο με ύφασμα από μετάξι μουριάς

Χαμός επικρατεί στην αγαπημένη αλυσίδα των Massimo Dutti με αυτό το απίστευτο πουκάμισο για τις σικ εμφανίσεις σας. Συγκεκριμένα, είναι με ύφασμα από μετάξι μουριάς και τα print που έχει επάνω του το κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό και κλασάτο.

Τώρα που ο καιρός θα φτιάξει και σε λίγες εβδομάδες θα βγούμε από την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, αυτό το πουκάμισο θα τους αφήσει όλους άφωνους. Μπορεί να φορεθεί με τους κατάλληλους συνδυασμούς από το πρωί έως και το βράδυ.

Λόγω του υφάσματος του είναι πολύ άνετο και ότι πρέπει ειδικά για την καλοκαιρινή περίοδο. Κάνε ένα ελαφρύ αλλά λαμπερό μακιγιάζ, Φόρεσε το με το αγαπημένο σου παντελόνι και είσαι έτοιμη.

Πρόκειται για ένα ευέλικτο πουκάμισο που συνδυάζεται με φούστες και με παντελόνια. Το λεπτό και υψηλής ποιότητας ύφασμα του είναι εντυπωσιακό. Είναι εμπριμέ από βαμβακερό ύφασμα και μετάξι μουριάς. Έχει ίσια γραμμή, κλασικός μυτερός γιακάς, κλείσιμο με κουμπιά μπροστά, μανίκια που καταλήγουν σε μανσέτα που κουμπώνει και στρογγυλεμένο κάτω μέρος με πλαϊνά ανοίγματα. Είναι πορτογαλικής ραφής.

Αυτό είναι το πουκάμισο των Massimo Dutti και κοστίζει 69.95 €

Massimo Dutti πουκάμισο με ύφασμα μετάξι μουριάς

Μπορείς άψογα να το συνδυάσεις με αυτό το παντελόνι των Massimo Dutti. Κάνει θραύση, αφού είναι μια από τις τάσεις της μόδας για την Άνοιξη και είναι αδιανόητο.

Τι είναι το ύφασμα από μετάξι

Το μετάξι είναι ένα από τα δυνατότερα και πιο μαλακά υφάσματα στον πλανήτη. Λαμβάνεται από τα κουκούλια των προνυμφών του μεταξοσκώληκα (Bombyx mori, το οποίο στα Λατινικά σημαίνει “μεταξοσκώληκας της μουριάς”). Η παραγωγή του ακατέργαστου μεταξιού ξεκινά με την καλλιέργεια των μεταξοσκωλήκων στα φύλλα της μουριάς.

Το μετάξι είναι μία εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι λόγω των καλών του χαρακτηριστικών μόνωσης – σας κρατά ζεστή κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών και δροσερή κατά τη διάρκεια των ζεστών.

Τα ρούχα από μετάξι είναι ελαφριά, αναπνέοντα, υποαλλεργικά και έχουν καλή απορροφητικότητα. Συνήθως λαμπυρίζουν και γυαλίζουν, γεγονός που τα κάνει την τέλεια επιλογή για μία εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Η λαμπερή εμφάνιση του υφάσματος επιτυγχάνεται χάρη στην τριγωνική δομή του νήματος, η οποία επιτρέπει στο μετάξι να προσλαμβάνει το φως από διαφορετικές γωνίες.