Στα Oysho το πιο αναπαυτικό σουτιέν - Χωρίς ραφές

Για σωστή και άνετη στήριξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Oysho το πιο αναπαυτικό σουτιέν - Χωρίς ραφές

Κάνεις γυμναστική στο σπίτι, ωστόσο δεν έχεις βρεις ακόμη το κατάλληλο αθλητικό σουτιέν γιατί αυτό σε βολεύει καλύτερα από ένα απλό t-shirt; Στα Oysho θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Έχει πολλά σε διάφορα σχέδια, χρώματα, αλλά και στιλ ανάλογα τις ανάγκες σου.

Ένα αθλητικό σουτιέν ή μπουστάκι βολεύει περισσότερο στην γυμναστική σου, αλλά και γενικά στο τρέξιμο ή ότι άλλο άθλημα κάνεις. Εκτός του ότι έχεις ελευθερία στα χέρια, όταν και άμα ιδρώσεις δεν θα «κολλήσει» όπως η μπλούζα πάνω σου. Ενώ είναι πιο κατάλληλα για τις γυναίκες που έχουν μεγάλο στήθος.

Για αυτό σου προτείνω και το συγκεκριμένο από τα Oysho. Είναι ένα αθλητικό σουτιέν χαμηλής στήριξης με υποστήριξη σε στρατηγικά σημεία για αθλήματα χαμηλής έντασης. Ύφασμα χωρίς ραφές, ανοίγματα laser cut που παρέχουν εξαερισμό σε συγκεκριμένες περιοχές και ρυθμιζόμενες τιράντες.

Αυτό είναι το αναπαυτικό αθλητικό σουτιέν των Oysho

Αθλητικό τριγωνικό σουτιέν χωρίς ραφές - 19.99 €

Oysho σουτιέν

Πως να αγοράσεις το κατάλληλο αθλητικό σουτιέν

Διάλεξε ανάλογα με το μέγεθος

  • Cup size A και B: Kατάλληλα για μικρό προς μέτριο στήθος.
  • Cup size C και D: Kατάλληλα για μέτριο προς μεγάλο στήθος.
  • Cup size DD, E/F και FF/G: Kατάλληλα για μεγάλο έως πολύ μεγάλο στήθος

Φρόντισε να είναι σταθερό

Φρόντισε να εφαρμόζουν σταθερά, αλλά μην το παρακάνεις. Πρέπει να έχουν κανονική εφαρμογή επάνω σου και να μην είναι πολύ σφιχτά. Τα περισσότερα αθλητικά σουτιέν χρειάζονται αντικατάσταση έπειτα από 72 πλυσίματα, σε περίπτωση που χάσουν την ελαστικότητα τους ή αν το βάρος σου αλλάξει σημαντικά.

Πρόσεξε το ξεχείλισμα

Τα μεγαλύτερα στήθη που ξεκινούν από την κουπ C απαιτούν περισσότερη στήριξη με εσωτερικό πλαίσιο στήριξης, ελαστικό ύφασμα και ραφές που στηρίζουν και αγκαλιάζουν ολόκληρο το στήθος και την πλάτη. Το ελαστικό ύφασμα σε σχήμα U στην πλάτη εμποδίζει τις τιράντες να γλιστρήσουν και παρέχει πρόσθετη στήριξη.

Μάθε αν διάλεξες το καλύτερο

Για να βεβαιωθείς πως το σουτιέν που επίλεξες είναι κατάλληλο για άσκηση, αφού το φορέσεις, σήκωσε τα χέρια σου ψηλά και κάνε 10 κυκλικές περιστροφές προς τα μπροστά και άλλες 10 προς τα πίσω. Κατά τη διάρκεια των περιστροφών δεν θα πρέπει να νιώσεις τριβή και σφίξιμο. Έπειτα κάνε μερικές κάμψεις και μικρά άλματα για να βεβαιωθείς πως το στήθος σου υποστηρίζεται σωστά και δεν νιώθεις ενόχληση.

TAGS