Τρελή προφορά από τα Luigi - Sneakers για το καλοκαίρι κάτω από 20 ευρώ

Δεν θα τα βγάλεις από πάνω σου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρελή προφορά από τα Luigi - Sneakers για το καλοκαίρι κάτω από 20 ευρώ

Σου έχουμε βρει στα Luigi Foοtwear μια τρελή προσφορά, καθώς αυτά τα sneakers είναι σε έκπτωση 20% και κάνουν λίγο λιγότερο από 20€ ! Είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι που έρχεται.

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Μπορεί ο καιρός να είναι ακόμα μουντός, ωστόσο ας μην γελιόμαστε. Το καλοκαίρι πλησιάζει και ελπίζουμε όλοι να έχουμε βγει από το σπίτι μέχρι τότε. Σήμερα επιλέξαμε από τις προσφορές που έχουν τα καταστήματα Luigi να σας δείξουμε ένα ζευγάρι λευκά sneakers, τα οποία φοριούνται άνετα τις ζεστές ημέρες που έρχονται.

Θα μου πείτε, γιατί δεν μας προτείνεις κανένα πέδιλο. Ωστόσο ας μην γελιόμαστε τα αθλητικά είναι πλέον της μόδας ακόμα και για βραδινές εμφανίσεις, ενώ την ίδια ώρα αποτελεί και ένα από τα πιο βολικά κομμάτια πουν μπορεί να έχει κανένας στην ντουλάπα του.

Αυτά είναι τα sneakers από τα Luigi που είναι σε προσφορά και κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ

Το ζευγάρι λοιπόν που θα δεις παρακάτω, έχει μόλις 19.99€ και πάει κυριολεκτικά με όλα. Είναι basic, καθώς έχει την κλασική γραμμή του αθλητικού παπουτσιού και ειδικά με σορτσάκια, αλλά και με φορέματα θα είναι τέλειο - μάλιστα σας έχουμε βρει και ένα φόρεμα που θα του πηγαίνει απίστευτα και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Να σας πούμε ακόμα ότι ενώ σας δείχνουμε τα ολόλευκα αθλητικά, υπάρχουν και σε άλλα χρώματα. Βασικά αλλάζει το χρώμα που ε΄χει πίσω το σχέδιο. Ωστόσο καθώς έρχεται το καλοκαίρι θαρρώ το λευκό ταιριάζει περισσότερο, ενώ συνδυάζεται και με περισσότερα ρούχα. Αυτά είναι λοιπόν τα sneakers!

Sneakers Basic

Κωδικός: 2691704

από 24.9 9τώρα μόνο € 19.99 €

Luigi sneakers σε προσφορά

Luigi λευκά sneaker

Μπορείτε να τα βρείτε απευθείας εδώ.