Είσαι εθισμένη στα floral; Αυτό το φόρεμα από τα Stradivarius θα σε τρελάνει

Είναι μοναδικό!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Είσαι εθισμένη στα floral; Αυτό το φόρεμα από τα Stradivarius θα σε τρελάνει

Είσαι εθισμένη και εσύ με τα floral; Το φόρεμα αυτό από τα Stradivarius θα σε τρελάνει και θα το θες στην συλλογή σου. Είναι η απόλυτη τάση και όλες οι γυναίκες τα λατρεύουν, γι αυτό άλλωστε τα φοράνε και χειμώνα - καλοκαίρι.

Τα φλοραλ έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και δεν κρύβεται η αδυναμία που τους έχουμε, αφού είναι παιχνιδιάρικα αλλά και πολύ θηλυκά.

Τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι επικράτησαν και θα επικρατήσουν στις επιλογές μας ειδικά τώρα που ο καιρός ανοίγει και φτιάχνουν και την διάθεση μας.

Εμείς βρήκαμε στα Stradivarius αυτό το φόρεμα σε μωβ αποχρώσεις και αλήθεια το λατρέψαμε αφού είναι φωτεινό και παιχνιδιάρικο. Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Short dress with puffy sleeves

25,99 €

Stradivarius φόρεμα φλοράλ

Θα το βρεις εδώ

Πως να φορέσεις το φλοράλ φόρεμα σου

  • Μιάς και το slip dress είναι της μόδας φέτος, γιατί να μην επιλέξεις ένα σε φλοράλ print; Και πρωτότυπο είναι και θα συνδυάσεις δύο τάσεις μαζί!
  • Για ένα πιο casual look και μια πιο ‘70s αισθητική, φόρεσε κάτω από ένα φλοράλ φόρεμα ένα λευκό t-shirt.
  • Ένα βικτωριανού ύφους φλοράλ φόρεμα είναι σίγουρα μια αναπάντεχη αλλά stylish επιλογή για φέτος την άνοιξη!
  • Όπως είπαμε, αγαπάμε την διαχρονικότητα στα ρούχα και ένα boho chic, μάξι φόρεμα είναι ότι πρέπει για την άνοιξη!
  • Κλισέ δεν θα είσαι με τίποτα αν φορέσεις ένα φόρεμα του οποίου το φλοράλ μοτίβο έχει μια πιο γεωμετρική-graphic αισθητική.

Με αυτές τις συμβουλές λοιπόν θα βγεις έξω με το φόρεμα που διάλεξες και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις καθώς είναι κοντό και τι άλλο; Μα φυσικά φλοράλ που είναι από τις πιο αγαπημένες μας τάσεις από αυτές που κυκλοφορούν εκεί έξω.