Στα best seller αυτό το μπλουζάκι των Bershka - Τολμάς να φορέσεις αυτό το χρώμα;

Θα τους τρελάνεις όλους

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Στα best seller αυτό το μπλουζάκι των Bershka - Τολμάς να φορέσεις αυτό το χρώμα;

Στα best seller βρίσκεται αυτό το μπλουζάκι των Bershka, και όχι άδικα! Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι αρκετά καλοκαιρινό και τολμηρό! Εσύ τολμάς να φορέσεις αυτό το χρώμα;

Αν είσαι και εσύ σαν εμάς, τότε μάλλον θα ενθουσιαστείς αρκετά με το συγκεκριμένο μπλουζάκι και αυτό γιατί είναι σε μοναδική απόχρωση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο λεπτό από όλους.

Μπορεί τώρα να βρισκόμαστε όλοι σε καραντίνα, ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι πως σύντομα θα επιστρέψουμε πίσω στις παλιές μας ζωές, και εσύ πρέπει να είσαι ενήμερη με όλα τα "καυτά" trends, έτσι ώστε να μαγνητίσεις στις εξόδους σου.

Αν θέλουμε ένα casual ντύσιμο και κάτι πιο extreme ταυτόχρονα, τότε μπορείς να συνδυάσεις αυτό το μπλουζάκι με τζιν για να απογειώσεις την εμφάνισή σου.

Εμείς βρήκαμε αυτό το best seller μπλουζάκι από τα Bershka και το λατρέψαμε. Είναι μοδάτο και θα μπορείς να το συνδυάσεις πιο εύκολα από ότι νομίζεις! Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Μπλουζάκι με κουμπιά

12.99 €

Bershka μπλουζάκι

Κάνε το δικό σου εδώ.

Πως να φορέσεις το μπλουζάκι των Bershka σου με τζιν και να εντυπωσιάσεις

Δίχρωμο τζιν παντελόνι

Είναι πολύ τάση φέτος το δίχρωμο denim! Αν μπορείς να το υποστηρίξεις, συνδυάσέ το με ένα λευκό top και sneakers ή πλατφόρμα αν θέλεις να βγεις το βράδυ.

All time classic τζιν παντελόνι

Το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι χωρίς σκισίματα που εφαρμόζει σωστά, είναι ένα κομμάτι που όλες θέλουμε να έχουμε. Όταν το βρεις, ένας τρόπος να το συνδυάσεις για να μην είσαι basic είναι με χρωματιστά παπούτσια, όπως τα κόκκινα mules παρακάτω και σίγουρα θα ξεχωρίσεις για το μοναδικό σου στυλ, που είναι ταυτόχρονα και άνετο.

Λευκό τζιν παντελόνι

Ένας άλλος τρόπος να φορέσεις έξυπνα τζιν παντελόνι είναι να βρεις το ιδανικό crop, το οποίο μπορείς να σετάρεις με άπειρα tops. Μπορείς να δεις παρακάτω και άλλα outfits που θα σε εμπνεύσουν να κάνεις και εσύ παρόμοιους συνδυασμούς, πάντα με βάση το δικό σου προσωπικό στυλ.

Τζιν με πέρλες

Εντάξει, δεν είναι οι πέρλες για όλες τις γυναίκες, αλλά αν ανήκεις στην ομάδα αυτών που τις αγαπάνε, τότε σίγουρα μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι διακοσμημένο με πέρλες

TAGS