Νούμερο 1 στα trend του καλοκαιριού αυτές οι παντόφλες από τα Oysho

Θα τις λατρέψεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Νούμερο 1 στα trend του καλοκαιριού αυτές οι παντόφλες από τα Oysho

Νούμερο 1 στα trend του καλοκαιριού αυτές οι παντόφλες από τα Oysho. Θα τις φοράς από τις παραλίες σου, έως και τις βόλτες σου και θα τις λατρέψεις καθώς είναι πολύ άνετες και βολικές.

Οι παντόφλες το καλοκαίρι και η επιλογή παπουτσιού παίζουν, πολύ σημαντικό ρόλο καθώς θες να είναι άνετα και να μπορείς να τα φοράς στις παραλίες αλλά και στις βόλτες σου.

Παίζει μεγάλο ρόλο να είναι μοντέρνες αλλά και κομψές και να τις φοράς και να ξεχωρίζεις αλλά να μην πονάνε και τα πόδια σου.

Εμείς βρήκαμε τις νούμερο 1 στα trend του καλοκαιριού αυτές οι παντόφλες από τα Oysho. Θα τις λατρέψεις.Δες και αυτό το κορμάκι που θα σε δείχνει πιο αδύνατη

Σταυρωτή παντόφλα με λογότυπο

Oysho παντόφλες trend

19.99 €

Παντόφλα με επενδυμένη σόλα από ύφασμα και λεπτομέρεια σταυρωτά λουριά με λογότυπο oysho. Ύψος σόλας: 2 cm

Θα το βρεις εδώ

Εκτός από τις παντόφλες δες ποια χρώματα στα παπούτσια είναι φέτος στις τάσεις

  • Ροζ: το baby pink, δηλαδή η παστέλ απόχρωση του ροζ, είναι κοριτσίστικο και νεανικό, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.
  • Λεβάντα: μια αιθέρια, ρομαντική και ονειρική απόχρωση του μωβ, που είναι πολύ θηλυκή και ρέτρο, δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα, αλλά κολακεύει κάθε απόχρωση δέρματος
  • Μέντα: η μόδα του κιτς και του 1960 επιστρέφει και θέλει το χρώμα της μέντας στα πέδιλα που θα φοράς με όλα τα φορέματά σου.
  • Μπλε: όλες οι αποχρώσεις του μπλε είναι στη μόδα του καλοκαιριού, από τις πιο ποπ μέχρι τις πιο αριστοκρατικές.
  • Ασημί: λειτουργεί είτε ως ουδέτερη απόχρωση είτε ως πιο έντονη, με πολλά σχέδια για πιο …φουτουριστικό καλοκαίρι. Εάν μάλιστα έχει και glitter είναι πιο θηλυκό. Από τα πιο δημοφιλή χρώματα του καλοκαιριού.
  • Πορτοκαλί: το χαρούμενο, ενεργητικό και απρόσμενο πορτοκαλί ή μανταρινί ταιριάζει τέλεια με ασπρόμαυρο σύνολο ή με ένα slip φόρεμα το απόγευμα.
  • Κίτρινο: φρέσκο, φωτεινό και παιχνιδιάρικο, πρέπει να το φορέσεις μόνο neon.
  • Άσπρο: πάντα στη μόδα, το λευκό φοριέται όμορφα με δίχτυ ή δέρμα, λειτουργεί τέλεια στο συνδυασμό του ασπρόμαυρου και φοριέται όμορφα με μαύρα φορέματα και τζιν υφάσματα.
TAGS