Κοντεύει να ξεπουλήσει η shopper "La Casa de Papel" τσάντα από τα Pull&Bear

Κανονική φρενίτιδα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κοντεύει να ξεπουλήσει η shopper

H σειρά «La Casa de papel» έχει προκαλέσει κανονικό πανικό και το ίδιο και η shopper τσάντα που βρήκαμε στο online κατάστημα του Pull&Bear. Βιασου να την κάνεις δική σου γιατί από τη μέρα που κυκλοφόρησε, κοντεύει να ξεπουλήσει.

Αν είσαι κι εσύ φαν της δημοφιλούς σειρά του Netflix, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δώσεις μία ευκαιρία σε αυτή την τσάντα που σου βρήκαμε.

Είναι ιδανική για ψώνια αλλά και σούπερ μάρκετ, και έχει ένα διαφορετικό αέρα που μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις λες και βγήκες απευθείας από τη ληστεία στο νομισματοκοπείο με την κόκκινη στολή!

Μιας και θα μπεις στο online store του Pull&Bear, ρίξε μια ματιά και στο μπλουζάκι με στάμπα «Bella Ciao» που θα σε κάνει σαν την Τόκιο από το La Casa de Papel.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και θα σε βολέψει ιδιαίτερα στις πρωινές σου εξωτερικές δουλειές. Και μη σκας που δεν μπορείς να πας για ψώνια, κάντη δική σου από το online store!

τσάντα pull&bear la casa de papel

Κοστίζει μόλις 5,99 και θα τη βρεις εδώ.

Συνδύασε την τσάντα με τα πιο άνετα μαύρα sneakers που βρίσκονται σε προσφορά

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις μία άνετη εμφάνιση στις πρωινές σου δουλειές, τότε πρέπει μαζί με την shopper τσάντα από τα Pull&Bear να αγοράσεις και τα πιο στιλάτα μαύρα sneakers που βρήκαμε.

Το καλύτερο από όλα είναι η τιμή τους, μιας και μπορείς να τα βρεις σε έκπτωση αυτή τη στιγμή στο online store, και υπόσχονται να σε βολέψουν όσο κανένα άλλο παπούτσι.

Sneakers μαύρα pull&bear

Βρίσκονται σε έκπτωση και κοστίζουν 14,99. Θα τα βρεις εδώ.

TAGS