Τα 3 τοπ summer pants των H&M για το καλοκαίρι 2020 - Ξεπουλάνε ήδη

Είναι μοναδικά

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Τα 3 τοπ summer pants των H&M για το καλοκαίρι 2020 - Ξεπουλάνε ήδη

Τα 3 τοπ summer pants των H&M για το καλοκαίρι 2020 ξεπουλάνε ήδη. Πρέπει να τα αγοράσεις και εσύ καθώς θα κάνεις τρομερές εμφανίσεις με στυλ, αλλά θα σε βολέψουν τόσο για το πρωί όσο και για το βράδυ αν θες να τα φορέσεις.

Τα παντελόνια είναι ένα βασικό μέρος της ντουλάπας μας καθώς μπορεί να φορεθεί από το πρωί, έως το βράδυ τόσο σε μια απλή καθημερινή εμφάνιση όσο και σε μια μη επίσημη βραδινή έξοδο.

Είναι βασικό λοιπόν να έχουμε κάποια κομμάτια τζιν στην ντουλάπα μας, σε διαφορετικά είδη και στυλ για να τα συνδυάζουμε με όλα. Εμείς βρήκαμε στα H&M αυτά τα τρια που θα σε ξετρελάνουν.

Slim Mom High Ankle Jeans

29,99 €

summer pants H&M

Θα το βρεις εδώ

Wide High Ankle Jeans

29,99 €

3 τοπ summer pants

Θα το βρεις εδώ

Mom High Ankle Jeans

29,99 €

H&M παντελόνια καλοκαίρι

Θα το βρεις εδώ

Κάνε το δικό σου εδώ. Είναι μοδάτο και θα μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα.Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Πως να συνδυάσεις τα summer pants σου

Mε μακρυμάνικο top

Για να το φορέσεις όμως με μοντέρνο τρόπο, επίλεξε το top που θα διαλέξεις να είναι εφαρμοστό και να το βάλεις κάτω από το παντελόνι.

Με biker δερμάτινο τζάκετ

Εκτός από το παλτό, το οποίο είναι από μόνο του ένα κομμάτι statement, υπάρχει και άλλη εναλλακτική για εσένα που θέλεις να κάνεις την εμφάνιση πιο edgy. Φόρεσε ένα δερμάτινο biker τζάκετ σε μαύρο χρώμα και ολοκλήρωσε το look με μαύρα μποτάκια, τα οποία θα δέσουν όλο το ντύσιμο.

Ψηλόμεσο παντελόνι με πουκάμισο

Το παντελόνι της μαμάς μπορεί να σχεδιάστηκε το 1980, όμως η τάση κορυφώθηκε την δεκαετία του 90, όπου οι γυναίκες προτίμησαν να το φορέσουν με πουκάμισα με διάφορα μοτίβα και σχέδια.

Ψηλόμεσο με λευκό T shirt

Από τους πιο απλούς συνδυασμούς είναι ο παρακάτω! Φόρεσε το πιο απλό λευκό T shirt που διαθέτεις στην ντουλάπα σου, γύρισε τα ρεβέρ στο ψηλόμεσο παντελόνι σου και είσαι έτοιμη για όλες τις πρωινές δουλειές ή τις απλές καθημερινές σου βόλτες

TAGS