Zara - Νέα συλλογή: 3 μοναδικά λευκά φορέματα για το καλοκαίρι 2020

Θα τα λατρέψεις και τα 3

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara - Νέα συλλογή: 3 μοναδικά λευκά φορέματα για το καλοκαίρι 2020

Θέλεις να ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές σου αγορές από τώρα; Στα Zara θα βρεις για την θερινή περίοδο του 2020 3 μοναδικές φορέματα που ανήκουν στην νέα του συλλογή. Είναι και τα 3 που θα σου δείξω μοναδικά, σε λευκό χρώμα και τέλεια για τις βραδινές σου βόλτες και όχι μόνο.

Πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε έστω ένα λευκό φόρεμα για το καλοκαίρι, αφού το συγκεκριμένο χρώμα είναι το κατάλληλο για αυτή την περίοδο. Ειδικά, αν όλα πάνε καλά και μπορέσουμε να πάμε διακοπές σε ένα νησί πρέπει να το βάλουμε οπωσδήποτε στην βαλίτσα μας.

Λοιπόν στα Zara θα βρείτε στην νέα συλλογή τρία πολύ εντυπωσιακά και στιλάτα, τα οποία μπορούν να φορεθούν ακόμη και με τα αγαπημένα μας sneakers. Είναι λευκά, άκρως θηλυκά και θα γίνουν τα αγαπημένα σου για τις καλοκαιρινές σου περιπλανήσεις. αγόρασε τα διαδικτυακά σήμερα κιόλας, χωρίς να κουραστείς καθόλου. Με λίγα βήματα θα είναι έξω από την πόρτα σου σε λίγες ημέρες.

Αυτά είναι τα 3 φορέματα της νέας συλλογής των Zara

ΚΕΝΤΗΜΕΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΒΟΛΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ - Από 39,95 € μόνο 19,99 €

Κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια με ύφασμα με διάτρητο σχέδιο και ασορτί κέντημα σε συνδυασμό. Φόδρα. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με φοδραρισμένα κουμπιά.

Zara λευκό κεντημένο φόρεμα

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ - 39,95

Αμάνικο φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ. Λάστιχο στη μέση. Τελείωμα με βολάν στο κάτω μέρος. Λεπτομέρεια συνδυασμένη ζώνη σε αντίθεση.

φόρεμα με ζώνη Zara

ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΠΛΙΝΑ ΜΕ ΓΚΙΠΟΥΡ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ - 29,95

Κοντό φόρεμα με μεγάλο V ντεκολτέ. Ασορτί απλικέ στο γιακά με διάτρητα κεντήματα. Κοντό φουσκωτό μανίκι

Φόρεμα ποπλίνα Zara

Ωστόσο, χαμός επικρατεί με αυτό το pouch τσαντάκι των Zara, καθώς είναι τόσο vintage, που έχει πάρει φωτιά το site με τις παραγγελίες. Εσύ θα τολμήσεις να το κάνεις δικό σου; Μπορείς άνετα να το συνδυάσει με ένα από τα παραπάνω εντυπωσιακά λευκά φορέματα για το φετινό καλοκαίρι.

TAGS