Τρέλα στα BSB με την μπεζ τούλινη φούστα με βολάν

Όλες την θέλαμε μικρές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρέλα στα BSB με την μπεζ τούλινη φούστα με βολάν

Η τούλινη φούστα επέστρεψε δυναμικά και διεκδικεί μια θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Είναι το κομμάτι που κατά καιρούς έχει αγαπηθεί και φορεθεί από πολλές διάσημες, bloggers και fashionistas ανά τον κόσμο, με διάφορους συνδυασμούς και στιλ. Στα BSB λοιπόν θα βρεις μια που προκαλεί τρέλα και είναι σε μπεζ χρώμα μα βολάν.

Η τούλινη φούστα δεν είναι ένα διαχρονικό κομμάτι, αλλά σίγουρα αν την αποκτήσεις και ρισκάρεις μπορείς να δημιουργήσεις ένα ballerina look, goth αποτέλεσμα, fairytale διάθεση ή ακόμα και city chic εμφάνιση, ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Την έχουμε δει στον John Galliano, Blumarine, Carolina Herrera, Simone Rocha, Tibi, Vera Wang και πολλούς ακόμα μεγάλους σχεδιαστές. Για αυτό λοιπόν πρέπει και εσύ να αποκτήσεις μια τούλινη φούστα και σου προτείνουμε αυτή τον BSB.

Φόρεσε την με τα αγαπημένα σου παπούτσια, την αγαπημένη σου μπλούζα, τα κατάλληλα αξεσουάρ (Καθώς παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο) και δημιούργησε το δικό σου μοναδικό στιλ που θα ζηλέψουν όλες γύρω σου.

ΤΟΥΛΙΝΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝ - €79,90

Πρόκειται για την ψηλόμεση φούστα με τούλινο βολάν, λάστιχο στη μέση animal print και εσωτερική φόδρα. Έχει κανονική γραμμή.

BSB τούλινη φούστα με βολάν

Φρενίτιδα επικρατεί και με αυτή τη σατέν φούστα από τα BSB, καθώς η απόχρωσή της είναι σκέτο όνειρο. Εσύ τι λες θα την κάνεις δικιά σου ώστε να τους εντυπωσιάσεις όλους μετά την καραντίνα;

Πως να φορέσεις την τούλινη φούστα σου από την νέα κολεξιόν των BSB

  • Με δερμάτινο biker jacket για ροκ στυλ
  • Με biker jacket και μαρινιέρα. Συνδυασμός δύο διαχρονικών ρούχων σε ένα σύνολο.
  • Με μπλέιζερ για σικ, σοφιστικέ αλλά και ευφάνταστο look γραφείου.
  • Για χαλαρό, casual look με ξεχειλωμένα πλεκτά
  • Με χαλαρή, μάλλινη καζάκα
  • Με τζιν πουκάμισο
  • Για βραδινές εμφανίσεις με t–shirt και εντυπωσιακό κολιέ.
  • Για μία καυτή εμφάνιση, συνδύασε την τούλινη φούστα με ένα crop top και γόβες σε εντυπωσιακό χρώμα.
TAGS