Oysho: Στην καλοκαιρινή συλλογή 2 τοπ μπικίνι που πρέπει να δοκιμάσεις

Μην τα χάσεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Oysho: Στην καλοκαιρινή συλλογή 2 τοπ μπικίνι που πρέπει να δοκιμάσεις

Αν ψάχνεις το ιδανικό μπικίνι για εσένα, θα σου προτείνω δύο τοπ από το διαδικτυακό κατάστημα των Oysho. Θα τα βρεις στην συλλογή για το καλοκαίρι 2020 και πρέπει να τα δοκιμάσεις. Καθώς, εκτός του ότι είναι εντυπωσιακά, είναι και πολύ άνετα.

Συγκεκριμένα, έχουνε αφαιρούμενα cup. Δηλαδή, αν έχεις μεγάλο στήθος μπορείς να τα βγάλεις, ενώ για εσένα που έχεις μικρό θα σε βοηθήσουν να το τονίσεις, χωρίς ωστόσο, να είναι υπερβολικό.Μάλιστα, είναι πολύ βολικά και δεν θα φοβάσαι μήπως σου φύγουν στην βουτιά.

Όποιο και να διαλέξεις από τα δυο ωστόσο, μπορείς να επιλέξεις να αγοράσεις και το συνοδευτικό σλιπάκι τους. Αν βέβαια δεν θέλεις, μπορείς άνετα να τα συνδυάσει με ένα δικό σου κυρίως σε μαύρο χρώμα για να μην κάνει μεγάλη διαφορά.

Αυτά είναι τα 2 τοπ μπικίνι των Oysho

Σουτιέν μπικίνι με καρό vichy - 19.99 €

Σουτιέν μπικίνι με αφαιρούμενη cup, χωρίς μπανέλα και με φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Κλείσιμο στην πλάτη που ρυθμίζεται με κόμπο. Ντεκολτέ σε σχήμα V και λεπτομέρειες με βολάν. Ύφασμα seersucker και τύπωμα με μαύρα καρό vichy.

Σουτιέν μπικίνι με μπανέλα - 17.99 €

Σουτιέν μπικίνι halter με αφαιρούμενη cup και ενιαία μπανέλα. Ύφασμα από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο και φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Ρυθμιζόμενο κλείσιμο στην πλάτη και ρυθμιζόμενες τιράντες.

Ωστόσο, μόλις φορέσεις αυτό το κόκκινο ολόσωμο μαγιό που βρήκαμε στο online κατάστημα του Oysho, στις καλοκαιρινές σου διακοπές, είναι σίγουρο πως θα πάρει κανονική "φωτιά" η παραλία μιας και είναι το κομμάτι που χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις.

Στην καλοκαιρινή συλλογή και τα 3 πολύχρωμα ολόσωμα μαγιό

Ολόσωμο μαγιό με φοίνικες - 29.99 €

Ολόσωμο μαγιό με φοίνικες Oysho

Ολόσωμο τριγωνικό μαγιό κροσέ - 29.99 €

Ολόσωμο τριγωνικό μαγιό oysho κροσέ

Ασύμμετρο ολόσωμο μαγιό κροσέ - 35.99 €

Ασύμμετρο ολόσωμο μαγιό κροσέ oysho

Έρωτας είναι και αυτό το νέο μαγιό των Oysho, καθώς η απόχρωσή του θα τους "πεθάνει" όλους, μιας και είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού και σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

TAGS