Ξεπουλάει το φλοράλ φόρεμα από τα ZARA - Είναι limited edition

Τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάει το φλοράλ φόρεμα από τα ZARA - Είναι limited edition

Αυτό το πανέμορφο φλοράλ φόρεμα που βρήκαμε στην νέα καλοκαιρινή συλλογή στο online store του ZARA, ξεπουλάει σαν τρελό μιας και αποτελεί ένα από τα κομμάτια της limited edition που θα προκαλέσουν κανονικό πανικό φέτος.

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να είσαι έτοιμη και να έχεις στη συλλογή σου τα πιο μοναδικά κομμάτια που θα σε κάνουν να εντυπωσιάσεις και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Τα ZARA σου έχουν για ακόμη μία φορά τη λύση και έτσι δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις το συγκεκριμένο φόρεμα που σου βρήκαμε. Με μία απλή βόλτα που κάναμε στο online store, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα κομμάτια που έχει για εσένα και σου τα προτείνουμε.

Μιας και θα μπεις στο online store του ZARA, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά σε αυτή την πανέμορφη boho chic τσάντα που θα λατρέψεις!

Το συγκεκριμένο φλοράλ φόρεμα, αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από αυτά, μιας και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις, αφού μπορείς να το φορέσεις στις εξόδους σου από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

ZARA φλοράλ φόρεμα

Κοστίζει 89,95€ και θα το βρεις εδώ.

Συνδύασέ το με την μπεζ διαφάνεια από τα ZARA

Μπορεί το καλοκαίρι να βρίσκεται κοντά, αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι ο καιρός σου επιτρέπει ακόμα να φορέσεις ανοιχτά φορέματα.

Για να προστατεύσεις λοιπόν τον εαυτό σου σε μία παράξενη εποχή όπως αυτή που βιώνουμε, πρέπει να συνδυάσεις το φόρεμα που σου προτείναμε, με ένα απλό διάφανο τοπάκι το οποίο θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε, μιας και είναι ιδανικό για την συγκεκριμένη εποχή και πρέπει να το κάνεις δικό σου και εσύ.

ZARA διάφανο μπλουζάκι

Κοστίζει 39,95€ και θα το βρεις εδώ.

TAGS