Αυτή την πράσινη φούστα από τα Pull&Bear θα τη φοράς όλο το καλοκαίρι του 2020

Θα μας θυμηθείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτή την πράσινη φούστα από τα Pull&Bear θα τη φοράς όλο το καλοκαίρι του 2020

Είναι σίγουρο πως μόλις κάνεις δική σου αυτή την πανέμορφη πράσινη φούστα που βρήκαμε στο online κατάστημα του Pull&Bear, θα τη φοράς καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2020 και δε θα θες να τη βγάλεις λεπτό από πάνω σου.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί του ήρθε η ώρα να αλλάξεις μερικά πράγματα στην ντουλάπα σου και να εφοδιαστείς με τα πιο στιλάτα ρούχα που θα δώσουν άλλο αέρα στο στιλ σου και θα σε αναδείξουν ακόμα περισσότερο.

Με μία απλή βόλτα στο online κατάστημα του Pull&Bear, καταφέραμε να σου βρούμε την φούστα που θα λατρέψεις για φέτος και με σιγουριά δε θα θες να τη βγάλεις ούτε λεπτό από πάνω σου μιας και αποτελεί το ρούχο που χωρίς αμφιβολία χρειάζεσαι.

Μιας και θα μπεις στο online store του Pull&Bear, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το συγκλονιστικό μίντι φόρεμα που θα σε "τρελάνει"!

Μη χάσεις καθόλου χρόνο και τρέξε να την κάνεις δική σου, γιατί είναι το κομμάτι που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

πράσινη φούστα pull and bear

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή της, μιας και κοστίζει μόλις 17,99. Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

Συνδύασε τη με το νούμερο ένα στα trends των παπουτσιών για φέτος που θα βρεις στο Pull&Bear

Σίγουρα αν έχεις ρίξει μια ματιά σε περιοδικά μόδας, θα έχεις δει αυτά τα σανδάλια να κυκλοφορούν και θα έχεις θελήσει να κάνεις κι εσύ δικό σου ένα τέτοιο πανέμορφο ζευγάρι παπούτσια.

Τα Pull&Bear σου έχουν λοιπόν για ακόμη μία φορά τη λύση και μάλιστα στην πιο προνομιακή τιμή για να μπορέσεις να κλέψεις κι εσύ τις εντυπώσεις.

μαύρα σανδάλια pull and bear

Μπορείς να τα κάνεις κι εσύ δικά σου, εδώ.

TAGS