Στην νέα κολεξιόν των Stradivarius 2 σορτσάκια από σενίλ προκαλούν τρέλα

Εσύ ποιο από τα δυο θα διαλέξεις; Η μήπως και τα 2;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην νέα κολεξιόν των Stradivarius 2 σορτσάκια από σενίλ προκαλούν τρέλα

Είστε από τις γυναίκες που ειδικά τώρα με την καραντίνα στέλνετε το μήνυμα σας το 13033, φοράτε την φόρμα σας και πάτε για γυμναστική εκτός σπιτιού; Τώρα που ο καιρός θα φτιάξει, η καραντίνα, θα τελειώσει και θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας, η γυμναστική θα συνεχιστεί και σας έχω ένα 2 σορτσάκια από σενίλ που προκαλούν τρέλα στην νέα κολεξιόν των Stradivarius.

Βγαίνει σε 2 μοναδικά χρώματα το συγκεκριμένο σορτσάκι και πρόκειται να το λατρέψεις, αφού θα είσαι πολύ άνετη όταν θα κάνεις την γυμναστική σου, είτε στο σπίτι, είτε στην ύπαιθρο, ακόμη και στο γυμναστήριο, όταν με το καλό ανοίγουν μετά την άρση των μέτρων. Επίσης, είναι και πολύ οικονομικό. Αφού το ένα κοστίζει μόνο 9,99 €.

Βέβαια, δεν χρειάζεται να το φορέσεις μόνο για την γυμναστική σου, αλλά και στην θαλασσα, όπως και για μια χαλαρή βόλτες στην παραλία με τις φίλες σου. Όπως καινα έχει, θα το λατρέψεις. Βγαίνει σε πράσινο και σε σομόν.

Αυτό είναι το σορτσάκι από σενίλ

Σορτς από σενίλ - 9,99 €

Stradivarius σορτσάκια σενίλ

Αν ωστόσο, δεν σας αρέσει το σπορ look, τότε τι είναι πιο girly και Ανοιξιάτικα παπούτσια, από τις πλατφόρμες; Την θερινή περίοδο έχουν την τιμητική τους και σίγουρα μπορεί να έχεις και εσύ ένα ζευγάρι στην συλλογή σου. Ωστόσο, αν δεν έχεις σου βρήκα εγώ τις πιο εντυπωσιακές από την νέα συλλογή των Stradivarius. Είναι δετές και από γιούτα και προκαλούν χαμό.

Τι είναι το σενίλ ύφασμα;

Μετά την επιστροφή του leather, του βελούδου, της ψεύτικης γούνας, ήρθε η ώρα για ένα πολύ αγαπημένο ύφασμανα επιστρέψει δυναμικά στις διεθνείς πασαρέλες. Το σενίλ, έρχεται από τη δεκαετία του 90 για να μας θυμίσει πόσο άνετο, μαλακό και κομψό είναι.

Είναι μαλακό, μοιάζει με βελούδο, μας ζεσταίνει και μας κάνει να νιώθουμε κομψές, χωρίς να χάνουμε την αίσθηση της άνεσης που επιτακτικά βρίσκεται ως τάση στο μυαλό όλων των σχεδιαστών μόδας, καθώς αποτελεί πάγιο γυναικείο αίτημα.