3 απίθανες θήκες για κινητό στα Pull&Bear που έχουν βάλει «φωτιά» στις πωλήσεις

Σε χαμηλές τιμές και πανέμορφες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
3 απίθανες θήκες για κινητό στα Pull&Bear που έχουν βάλει «φωτιά» στις πωλήσεις

Στα Pull&Bear θα βρεις 3 απίθανες θήκες για το κινητό και είναι σε πολύ οικονομικές τιμές. Μάλιστα, σε πωλήσεις στο διαδικτυακό τους κατάστημα έχουν πάρει «φωτιά». Μπορείς να τις δεις λοιπόν και τις 3 παρακάτω, αλλά και τις τιμές τους, αναλυτικά.

Αν έχεις μόλις αγοράσει το καινούργιο σου κινητό, πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις και μια θήκη γιατί αλλιώς θα γδαρθεί εύκολα ή αν σου πέσει κάτω, μπορεί και να σπάσει. Όλοι μας έχουμε κάνει αυτό το μεγάλο λάθος σε παλιό κινητό και το πληρώσαμε... ακριβά.

Για αυτό όμως εμείς είμαστε εδώ! Σου βρήκαμε 3 απίθανες θήκες οι οποίες ωστόσο είναι για κινητά i-phone που είναι πολύ οικονομικές, αλλά και πολύ μοδάτες. Ενώ θα προστατεύσουν και το κινητό σου.

Αυτές είναι οι 3 θήκες κινητού των Pull&Bear

Θήκη για smartphone μονόχρωμη ματ - 12.99 €

Θήκη για smartphone μονόχρωμη με ματ φινίρισμα.

Pull&Bear μοβ θήκη κινητού

Θήκη για smartphone με ανάγλυφη υφή - 5.99 €

Pull&Bear θήκη για κινητό iphone

Θήκη smartphone με γυαλιστερά φύλλα - 5.99 €

Λουλουδάτη θήκη κινητού Pull&Bear

Ωστόσο, μιας και μιλάμε για κινητά και θήκες, τον διαγωνισμό που τρέχει στο Youweekly.gr τον έχετε τσεκάρει; Ένας υπερτυχερός θα κερδίσει το Xiamo Remi Note 8! Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να λάβεις συμμετοχή!

Πως να καθαρίσεις την θήκη του κινητού σου

Αφαιρέστε την θήκη από το κινητό σας τηλέφωνο. Σε 240 ml χλιαρό νερό διαλύστε μία σταγόνα από απορρυπαντικό για τα πιάτα. Προσοχή να μην κάνετε υπερβολές με την ποσότητα του απορρυπαντικού γιατί δεν θα θέλατε να δημιουργήσετε ένα μείγμα με μεγάλη ποσότητα σαπουνάδας.

Βουτήξτε μία καθαρή οδοντόβουρτσα, την οποία μπορείτε να έχετε αποκλειστικά γι’αυτόν τον σκοπό, στο μείγμα με την σαπουνάδα έτσι ώστε να μουσκέψει για τα καλά.

Τρίψτε την θήκη, μπρος και πίσω, κάνοντας κυκλικές κινήσεις με την οδοντόβουρτσα.

Ξεπλύνετε και στεγνώστε την θήκη κινητού. Αφήστε την να στεγνώσει καλά, τουλάχιστον για χρονικό διάστημα μίας ώρας.

TAGS