Η λευκή κροσέ μπλούζα των Oysho είναι τέλεια για την παραλία

Δεν θα την βγάζεις από πάνω σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η λευκή κροσέ μπλούζα των Oysho είναι τέλεια για την παραλία

Το Καλοκαίρι σιγά σιγά, μέρα με την ημέρα φτάνει και αν όλα πάνα καλά μα την πανδημία του κορωνοϊού θα κάνουμε τις βουτιές μας στην θάλασσα και την ηλιοθεραπεία μας στην ξαπλώστρα μέχρι ο ήλιος να πέσει. Για να πας όμως στην παραλία θέλεις και τα κατάλληλα ρούχα και στα Oysho θα βρεις μια τέλεια κροσέ λευκή μπλούζα.

Αν θέλεις να είσαι στιλάτη, ακόμη και όταν πας για μπάνιο, τότε πρέπει να το αγοράσει αυτό το μπλουζάκι. Θα το βρεις στο διαδικτυακό τους κατάστημα σε πολύ καλή τιμή. Βρίσκεται στην κατηγορία με τα μαγιό και τα beachwear και δεν είναι δύσκολο να την εντοπίσεις.

Φόρεσε κροσέ λευκή μπλούζα των Oysho με το αγαπημένο σου μαγιό και ένα σορτσάκι ή φούστα και είσαι έτοιμη. Ωστόσο, την μπλούζα αυτή μπορείς να την φορέσεις και σε μια βόλτα σου με ένα ωραίο μπουστάκι από μέσα.

Μπλούζα κροσέ - 15.99 €

Μακρυμάνικη μπλούζα από κροσέ με ίσιο γιακά και ακάλυπτους ώμους. Λεπτομέρεια με κόμπο στην κάτω πλευρά.

Oysho λευκή μπλούζα παραλίας

Έρωτας είναι και αυτό το νέο μαγιό των Oysho, καθώς η απόχρωσή του θα τους "πεθάνει" όλους, μιας και είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού και σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Συνδύασε την λευκή κροσέ μπλούζα σου με ένα από τα 3 πολύχρωμα μαγιό των Oysho

Το καλοκαίρι είναι κοντά και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες αγορές για μαγιό. Εμείς σου βρήκαμε στο διαδικτυακό κατάστημα των Oysho 3 πολύχρωμα ολόσωμα που προκαλούν φρενίτιδα και θα γίνουν τα αγαπημένα σου για την παραλία, είτε τα beach ή pool parties.

Στα Oysho θα βρεις εντυπωσιακά μαγιό. Εμάς, μας τράβηξαν την προσοχή 3 ολόσωμα τα οποία είναι πολύχρωμα και ότι πιο hot για φέτος το καλοκαίρι. Μπορείς επίσης, να τα φορέσεις και σαν κορμάκι μέσα από το σορτσάκι σου για κάποια βόλτα σου για καφέ, ακόμη και για ποτό

Αυτά είναι τα 3 πολύχρωμα ολόσωμα μαγιό των Oysho

Ολόσωμο μαγιό με φοίνικες - 29.99 €

Ολόσωμο μαγιό με φοίνικες Oysho

Ολόσωμο τριγωνικό μαγιό κροσέ - 29.99 €

Ολόσωμο τριγωνικό μαγιό oysho κροσέ

Ασύμμετρο ολόσωμο μαγιό κροσέ - 35.99 €

Ασύμμετρο ολόσωμο μαγιό κροσέ oysho

TAGS