Θα τρελάνεις όλη την παραλία με αυτό το μπικίνι με βολάν από τα H&M

Μην το χάσεις με τίποτα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα τρελάνεις όλη την παραλία με αυτό το μπικίνι με βολάν από τα H&M

Είναι σίγουρο πως μόλις φορέσεις αυτό το γαλάζιο μπικίνι με βολάν που βρήκαμε στο online κατάστημα του H&M, θα καταφέρεις με τη μία να "τρελάνεις" όλη την παραλία και θα κάνεις όλα τα βλέμματα να πέσουν αυτομάτως πάνω σου.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε όλοι κλεισμένοι στο σπίτι μας λόγω της επιβολής της καραντίνας, σε λίγο καιρό ωστόσο το καλοκαίρι θα κάνει την εμφάνισή του και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ.

Πρέπει να ξεκινήσεις σίγουρα από το μαγιό μιας και σε λίγο καιρό θα ξεχυθούμε στις παραλίες και θα μετρήσει πολύ το ποιες γυναίκες θα έχουν στη συλλογή τους τα κατάλληλα μαγιό.

Μιας και θα μπεις στο online store του H&M, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το jersey φόρεμα που βγαίνει σε 3 αποχρώσεις.

Δεν πρέπει λοιπόν να χάσεις καθόλου χρόνο και να ξεκινήσεις άμεσα τα ψώνια σου, γιατί στο online store του H&M θα βρεις όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι.

μπικίνι με βολάν H&M

Το συγκεκριμένο μαγιό βγαίνει σε τρεις αποχρώσεις και κοστίζει μόλις 17,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Μαζί με το πάνω τοπ του μπικίνι μην ξεχάσεις να κάνεις δικό σου και το κάτω από τα H&M

Φυσικά η μόδα επιτάσσει φέτος να φοράμε τα μαγιό μας σε συνδυασμό οπότε ξέχνα τα μαύρα και τα άσπρα από κάτω και πάρε το ασορτί με το πάνω μέρος του μαγιό, το οποίο επίσης θα σε "τρελάνει" και θα σε κάνει να τραβήξεις τα βλέμματα.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για το μαγιό που χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι.

Κάτω μαγιό h&m

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 12,99€. Θα το βρεις εδώ.

TAGS