Κροκό mules στα Massimo Dutti σε αδιανόητη τιμή - Τρέξε να τα προλάβεις

Ένα από τα κορυφαία rends βρίσκεται σε έκπτωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κροκό mules στα Massimo Dutti σε αδιανόητη τιμή - Τρέξε να τα προλάβεις

Τρέξε να προλάβεις αυτή την έκπτωση των Massimo Dutti. Στο διαδικτυακό τους κατάστημα θα βρεις ένα ζευγάρι κροκό mules σε μαύρο χρώμα, τα οποία βρίσκονται σε αδιανόητη χαμηλή τιμή. Το ύφασμα τους είναι πολύ καλό και ταιριάζουν με όλα.

Τα mules τα φόρεσαν στην αρχή τα it girls από το εξωτερικό και ήταν μία τάση μόδα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις! Πρόκειται για μία τάση εμπνευσμένη από το 2000, όπου πολλά πέδιλα ή ακόμα και αθλητικά παπούτσια είχαν την φτέρνα ακάλυπτη.

Το 2018 τα mules αγαπήθηκαν ιδιαίτερα όχι μόνο από τις γυναίκες του χώρου της μόδας και τις fashion bloggers, αλλά από όλες αυτές που ήθελαν να συνδυάσουν τα ρούχα τους με κάτι νέο και μοντέρνο τρόπο. Τα mules λοιπόν άρχισαν να φοριούνται τόσο πολύ και είδαμε τόσα κομψά ντυσίματα που δελέασαν πολλές να τις δοκιμάσουν. Μέχρι σήμερα παραμένουν ένα αγαπημένο κομμάτι.

Τα συγκεκριμένα, από το διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti είναι ευκαιρία να τα αποκτήσεις. Αφού εκτός του είναι σε έκπτωση, έχουν πολύ καλή ποιότητα και θα μείνουν για αρκετό καιρό στην παπουτσοθήκη σου.

ΚΡΟΚΟ MULES - Από 59.95 € μόνο με 39.95 €

Εξώφτερνα ίσια παπούτσια από δέρμα με animal print. Δερμάτινος πάτος και ασορτί σόλα.

Κροκό mules  Massimo Dutti

Ωστόσο, τσέκαρε και αυτή την απίστευτη προσφορά. Στα Massimo Dutti, θα βρεις κομμάτια σε απίστευτες προσφορές, όπως αυτή η φαρδιά με ανοίγματα, της οποίας η τιμή έχει πέσει κάτω, 30 €.

Φόρεσε τα κροκό mules των Massimo Dutti με το τζιν culotte

Αυτό το μαύρο culotte τζιν που βρήκαμε στο online κατάστημα του Massimo Dutti, είναι βγαλμένο από όνειρο και γι΄αυτόν τον λόγο δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη συλλογή σου για φέτος το καλοκαίρι μιας και θα το φορά από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Το συγκεκριμένο παντελόνι είναι ένα από αυτά τα κομμάτια και μπορούμε με σιγουριά να σου πούμε πως το σχέδιό του θα σε βολέψει και θα μπορέσεις να κάνεις τις πιο στιλάτες εμφανίσεις. Φόρεσέ το από το πρωί μέχρι το βράδυ, με sneakers ή πέδιλα και θα κάψεις καρδιές!

Massimo Dutti μαύρο παντελόνι

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το παντελόνι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Κοστίζει 39,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Μιας και θα μπεις στο online store του Massimo Dutti, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το εμπριμέ φόρεμα με ζώνη.