Έχει γίνει «καπνός» το paper bag σορτσάκι των H&M που βγαίνει σε 3 χρώματα

Κάνε την παραγγελία σου τώρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχει γίνει «καπνός» το paper bag σορτσάκι των H&M που βγαίνει σε 3 χρώματα

Σε 3 διαφορετικά και μοναδικά χρώματα βγαίνει στα καταστήματα των H&M ένα paper bag σορτσάκι που θα δεις παρακάτω. Μάλιστα, από την ημέρα που βγήκε στο online store τους, έχει γίνει «καπνός», αφού το θέλουν όλες να το φορέσουν φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Ο λόγος είναι ένας...

Τα paper bag παντελόνια και σορτσάκια, είναι ένα είδος που κολακεύει κάθε τύπο σώματος. Το όνομα του προέρχεται από το εφέ δεμένης χαρτοσακούλας που δημιουργείται όταν σφίγγουμε τη ζώνη του παντελονιού. Η μέση δείχνει πιο λεπτή και μας χαρίζονται μερικοί έξτρα πόντοι κομψότητας και στιλ.

Μεγάλοι οίκοι μόδας του εξωτερικού που λατρεύουμε, όπως Stella McCartney, Chloe και Isabel Marant ανέδειξαν τη συγκεκριμένη τάση στις καλοκαιρινές συλλογές τους για το 2017 και έχει παραμείνει μέχρι σήμερα στην κορυφή των trends. Αυτή τη φορά το micro trend θέλει την ζώνη να σφίγγει ένα oversized ψηλόμεσο παντελόνι και αυτό το στιλ κυκλοφορεί παντού.

Ωστόσο, όπως είπαμε το στιλ του paper bag δεν βγαίνει μόνο σε παντελόνια, αλλά και σε σορτσάκια, τα οποία φέτος θα έχουν την τιμητική τους, αφού ήδη πολλές γυναίκες τα έχουν προσθέσει στην προσωπική τους συλλογή ρούχων. Αν δεν το έχεις κάνει και εσύ ήδη, σου βρήκαμε εμείς ένα τέλειο.

Βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα, σε μαύρο, ροζ και μπεζ και θα αναδείξει άψογα την σιλουέτα σου. Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας με τους κατάλληλους συνδυασμούς και να δημιουργήσεις ένα άψογο σύνολο για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα προς το μέρος σου.

Αυτό είναι το paper bag σορτσάκι των H&M

Paper bag shorts - 29,99 €

paper bag σορτσάκι H&M

Ωστόσο, αν είσαι φαν των paper bag τζιν στα H&Μ θα βρεις με μόνο 15 ευρώ.Πρέπει να το αγοράσεις και εσύ καθώς θα κάνεις τρομερές εμφανίσεις με στυλ, αλλά θα σε βολέψει τόσο για το πρωί όσο και για το βράδυ αν θες να το φορέσεις.

TAGS