Απίστευτη προσφορά - 30 ευρώ κάτω έπεσε η τιμής ολόσωμης φόρμας στα Massimo Dutti

Μην την χάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτη προσφορά - 30 ευρώ κάτω έπεσε η τιμής ολόσωμης φόρμας στα Massimo Dutti

«Ξερή» πρόκειται να σε αφήσει, αυτή η απίστευτη προσφορά που θα βρεις μόνο στο διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti. Μια τρομερή ολόσωμη φόρμα βρίσκεται σε έκπτωση, αφού η τιμή της έχει πέσει κάτω 30 €. Δεν πρέπει σίγουρα να την χάσεις.

Η συγκεκριμένη ολόσωμη φόρμα αν κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί έως και αργά το βράδυ για ποτό με τις κολλητές. Να είσαι έτοιμη πως θα κάνεις πολλά μάτια να γυρίσουν προς το μέρος σου.

Φόρεσε την επίσης με το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν για να κάνεις αντίθεση, αφού η φόρμα είναι σε σκούρο τζιν χρώμα. Πιάσει τα μαλλιά μου μια ψηλή κοτσίδα, αφήνοντας μερικά τσουλούφια μπροστά, συνδύασε το με τα αγαπημένα σου χοντρά πέδιλα ή και μποτάκια σε μαύρο χρώμα και δημιούργησε το πιο στιλάτο look για μετά την καραντίνα που θα θέλεις να έχεις όλη την προσοχή προς το μέρος σου.

Αυτή είναι η ολόσωμη φόρμα των Massimo Dutti που είναι σε προσφορά

Μακρυμάνικη ολόσωμο φόρμα loycell με ζώνη - Από 79.95 € μόνο με 49.95 €

Ολόσωμη φόρμα από 100% ύφασμα lyocell με λεπτομέρεια ζώνη με αγκράφα. Σε γραμμή εβαζέ, με κλασικό γιακά και κλείσιμο με σειρά κουμπιών μπροστά, δύο πλαϊνές τσέπες δύο εξωτερικές με καπάκι και κουμπί στο ύψος του στήθους, δύο εξωτερικές στο πίσω μέρος, μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα που κουμπώνει και θηλιές για τη ζώνη.

JOIN LIFE Care for fiber: TENCEL®Lyocell. Το TENCEL® προέρχεται από ξυλεία δασών που τυγχάνουν βιώσιμης διαχείρισης, η οποία εξασφαλίζει την αναδάσωσή τους.

ολόσωμη φόρμα Massimo Dutti

Κορίτσια δώστε προσοχή και εδώ, καθώς βρήκαμε μοναδικό κομμάτι που ξεπουλάει σαν τρελό στα Massimo Dutti! Ετοιμάσου, καθώς θα είσαι σαν Ελληνίδα θεά με αυτό το πράσινο σατέν φόρεμα και είναι σίγουρο πως θα τους ρίξεις όλους κάτω.