Φρενίτιδα στα Massimo Dutti με ένα μπλουζάκι τριών χρωμάτων

Είναι η πιο safe επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φρενίτιδα στα Massimo Dutti με ένα μπλουζάκι τριών χρωμάτων

Ένα μπλουζάκι τριών χρωμάτων που θα βρεις στο online shop των Massimo Dutti προκαλεί φρενίτιδα. Συνδυάζεται εύκολα με όλα, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ, ενώ μαζί τους μπορείς να φτιάξει απίστευτους νέους συνδυασμούς.

Ένα απλό κοντομάνικο μπλουζάκι είναι καλό όλες μας να έχουμε μέσα σε ένα συρτάρι της ντουλάπα μας. Είναι ένα κομμάτι θησαυρός, αφού μαζί του μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς, χωρίς να κουραστείς να ψάχνεις σε όλα σου τα συρτάρια.

Σε ότι χρώμα και να το επιλέξεις θα είναι σωτήριο για την καθημερινότητα σου. Ειδικά, αν ξυπνήσεις κάποια ημέρα τελευταία στιγμή και πρέπει να φύγεις γρήγορα από το σπίτι σου. Φόρεσε το με ένα τζιν παντελόνι, ένα ζευγάρι μποτάκια η πλατφόρμες, μερικά κοσμήματα και είσαι έτοιμη να φύγεις.

Το συγκεκριμένο που βρήκαμε στα Massimo Dutti κοστίζει μόνο 19,95 € και βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα. Σε μπλε, μαύρο και εκρού.

Τοπ βαμβακερό με βάτες - 19.95 €

Massimo Dutti απλά μπλούζα 4 χρώματα

Φόρεσε το μπλουζάκι σε όποιο χρώμα θελήσεις, συνδύασε το με το παρακάτω παντελόνι επίσης των Massimo Dutti και ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με αυτή την απίστευτη τσάντα.

Συνδύασε το μπλουζάκι σε ένα από τα τέσσερα χρώματα με το wide leg παντελόνι των Massimo Dutti

Όπως όλοι έχουμε καταλάβει πλέον, πολλά ρούχα που φορούσαν οι γονείς μας, έχουν επιστρέψει και πάλι στην μόδα. Όπως τα παντελόνια με τα φαρδιά μπαντζάκια, τα κατά κόσμων wide legs. Στα Massimo Dutti, θα βρεις ένα τέτοιο παντελόνι σε μαύρο χρώμα και... απίστευτη τιμή.

Τα φαρδιά παντζάκια έχουν τη δυνατότητα να διορθώνουν τις αναλογίες της γυναικείας σιλουέτας, ειδικά της σιλουέτες των μεσογειακών φιγούρων.

Αυτό είναι το wide leg των Massimo Dutti

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ WIDE LEG - Από 49.95 € μόνο με 29.95 €

Παντελόνι σε φαρδιά γραμμή με κλείσιμο με φερμουάρ που καλύπτεται από πατιλέτα και κουμπί. Δύο εξωτερικές τσέπες στο πίσω μέρος, θηλιές για τη ζώνη και διακοσμητικό απλικέ.

wide leg παντελόνι Massimo Dutti

Εξωτερικό

  • ΒΑΜΒΑΚΙ 100%
  • ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ MAX. 30ºC.
  • ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ
  • ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ 110 º C MAX.
  • "ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΕΤΡΑΧΛΩΡΟΑΙΘΥΛΕΝΙΟ"
  • ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ