Αυτό το σετ φούστα - μπλούζα από τα Massimo Dutti είναι ένα όνειρο και σε τιμή σοκ

Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το σετ φούστα - μπλούζα από τα Massimo Dutti είναι ένα όνειρο και σε τιμή σοκ

Αυτό το σετ φούστα - μπλούζα από τα Massimo Dutti είναι ένα όνειρο και σε τιμή σοκ. Θα το δεις και θα το θες να τα αποκτήσεις και εσύ επιτόπου και να το φοράς, συνέχεια στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις καθώς είναι πολύ βολικό.

Τα λινά πουκάμισα είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα αντικείμενα του καλοκαιριού, καθώς φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα.

Εμείς βρήκαμε αυτό από το Massimo Dutti που θα θέλεις, σίγουρα να το φοράς και θα κάνεις τέλειες εμφανίσεις το καλοκαίρι.

ΤΟΠ ΡΙΜΠ ΜΕ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ V

39.95 €

Θα το βρεις εδώ

Massimo Dutti φούστα μπλούζα

Ωστόσο, αν τώρα που έχουν ξεκινήσει οι προσφορές στα διαδικτυακά καταστήματα - μιας και τα κανονικά έχουν κλείσει - κάνεις έρευνες αγοράς, να σου πως πως στα Massimo Dutti θα βρεις τις καλύτερες. Συγκεκριμένα σε 3 παντελόνια η τιμή έχει πέσει κάτω 20 €.

ΦΟΥΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ

79.95 €

Θα το βρεις εδώ

Πως να φορέσεις τη σατέν φούστα σου

  • Οι midi φούστες τα τελευταία χρόνια είναι ευρέως διαδεδομένες. Έτσι, δεν θα μπορούσαμε να εξαιρέσουμε από την αναφορά μας τις midi σατέν φούστες. Συνδυάστε την με ένα μονόχρωμο crop top ή ένα πουκάμισο από το πρωί έως το βράδυ. Ακόμα, με ένα T-shirt για καθημερινές εμφανίσεις στους δρόμους της πόλης. Για βραδινές, “πριγκιπικές” εμφανίσεις, τολμήστε ένα top με δαντέλα. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές υφές στα υφάσματα είτε να επιχειρήσετε ένα total satin look. Τελειοποιήστε ένα outfit για το γραφείο με ένα blazer.
  • Ακόμα, για πιο καυτές εμφανίσεις μπορείτε να φορέσετε την μίνι σατέν φούστα σας με ένα πουκάμισο. Η αλήθεια είναι ότι και σε αυτή την περίπτωση, οι συνδυασμοί δεν διαφέρουν πολύ από παραπάνω. Πάντως, τολμήστε και κάποιο print στο outfit σας, είτε στην ίδια τη φούστα είτε στη μπλούζα με την οποία θα τη συνδυάσετε. Μερικές ιδέες είναι το animal print, οι ρίγες και το floral.