Ξύπνησε την άγρια πλευρά σου με τα Oysho και αυτό το λεοπάρ μαγιό

Θα το αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ξύπνησε την άγρια πλευρά σου με τα Oysho και αυτό το λεοπάρ μαγιό

Ξύπνησε και εσύ την άγρια πλευρά σου με τα Oysho και αυτό το λεοπάρ μαγιό. Μην διστάζεις, καθώς μπορεί να είναι λίγο πιο τολμηρό από ότι έχεις συνηθίσει, ωστόσο είναι αρκετά κομψό.

Αν θες να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends, τότε δεν έχεις από το να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο κομμάτι για την παραλία, μιας και είναι τόσο θηλυκό και ρομαντικό, όσο και καυτό για να τραβήξεις όλα τα μάτια πάνω σου.

Το καλοκαίρι δεν είναι τόσο μακριά και μπορεί τώρα μεν να διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και να είμαστε όλοι μέσα στα σπίτια μας, θα έρθει όμως η στιγμή που θα βγούμε και θα επιστρέψουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας και στο καλοκαιράκι μας.

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ, και προσέχουμε για σένα, έτσι ώστε να σου βρούμε όλα τα απαραίτητα για να τους μαγέψεις όλους και να εντυπωσιάσεις στο πέρασμά σου. Και επειδή όλοι ψάχνουμε τρόπο να ξεχαστούμε τι καλύτερο από το να κοιτάς τα νέα trends και να ψωνίζεις κιόλας αν μπορείς. Εμείς βρήκαμε αυτό το μαγιό από τα Oysho και μας ξετρέλανε το ρετρό αλλά σύγχρονο στυλ του.

Oysho λεοπάρ μαγιό σετ

Κάνε το δικό σου εδώ. Ωστόσο, μόλις φορέσεις αυτό το κόκκινο ολόσωμο μαγιό που βρήκαμε στο online κατάστημα του Oysho, στις καλοκαιρινές σου διακοπές, είναι σίγουρο πως θα πάρει κανονική "φωτιά" η παραλία μιας και είναι το κομμάτι που χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις.

Tα νέα trend στα μαγιό 2020 από τα Oysho

Μαύρο μπικίνι

Ένα μονόχρωμο μπικίνι δεν είναι ποτέ κακή ιδέα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα διαχρονικό μαύρο χρώμα. Αυτό άλλωστε προτείνουν και οι διάσημοι οίκοι μόδας για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Μαγιό σε καφέ σοκολατί χρώμα

Ένα ακόμη χρώμα που θα φορεθεί πολύ είναι το σοκολατί. Το χρώμα αυτό μπορεί να ταιριάξει με όλους τους τόνους επιδερμίδας και να δείχνει κομψό και εντυπωσιακό.

Πορτοκαλί αποχρώσεις στα μαγιό του 2020

Ένα από τα κορυφαία χρώματα για το Καλοκαίρι του 2020 είναι και το πορτοκαλί, το οποίο είναι must και στα μαγιό της σεζόν

TAGS