Oysho: Μαύρο νυχτικό μόνο με 20 ευρώ - Για μοναδικές νύχτες

Τρέλανε τον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Oysho: Μαύρο νυχτικό μόνο με 20 ευρώ - Για μοναδικές νύχτες

Μόνο με 20 € θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Oysho ένα μαύρο νυχτικό που είναι για μοναδικές νύχτες με το σύντροφο ή το σύζυγο σου. Με μόνο λίγα χρήματα θα φορέσεις ένα ρούχο που θα τον κάνεις να τρελαθείς με μόνο μια ματιά.

Για εσένα που μετά την καραντίνα θέλεις να κάνεις μια έκπληξη στον αγαπημένο σου, επειδή είχες πολύ καιρό να τον δεις είναι το κατάλληλο. Μπορεί να μην είναι τόσο... αποκαλυπτικό, αλλά είναι άκρως αισθησιακό και βγάζεις προς τα έξω την θηλυκότητα σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πολλά. Φόρεσε μόνο το νυχτικό και κάνε του έκπληξη.

Το συγκεκριμένο νυχτικό είναι σε μαύρο χρώμα και ύφασμα lingerie. Είναι μίνι και μπορείς να ρυθμίσεις τις τιράντες του σε όποιο ύψος θέλεις εσύ να το βάλεις. Είναι τέλειο.

Αυτό είναι το μαύρο νυχτικό των Oysho

Νυχτικό μίνι με τιράντες - 19.99 €

Πρόκειται για το κοντό νυχτικό σε στυλ lingerie με τιράντες. Ντεκολτέ V με λεπτομέρεια από τούλι. Ρυθμιζόμενες τιράντες.

Oysho μαύρο νυχτικό

Και αυτό το νυχτικό από τα Oysho είναι το new in που θα αγαπήσεις και για μοναδικές νύχτες

Μόλις δεις αυτό το νυχτικό που βρήκαμε στο online κατάστημα του Oysho θα θες οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου μιας και αποτελεί το new in της συλλογής που μόλις κάνεις δικό σου θα το αγαπήσεις και δε θα θες να το βγάλεις στιγμή από πάνω σου.

Μιας και θα μπεις στο online store του Oysho, θα πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την ινδική ρόμπα που βρήκαμε και θα σε "τρελάνει" κανονικά!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το νυχτικό που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στη συλλογή της, ειδικά τώρα που μένει πολλές ώρες στο σπίτι με τον αγαπημένο της!

Oysho νυχτικό

Κοστίζει 25,99 και θα το βρεις εδώ.

TAGS