Το αντικείμενο των Massimo Dutti που ξεπουλάει περισσότερο για το καλοκαίρι 2020

Θα το λατρέψεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Το αντικείμενο των Massimo Dutti που ξεπουλάει περισσότερο για το καλοκαίρι 2020

Το αντικείμενο των Massimo Dutti που ξεπουλάει περισσότερο για το καλοκαίρι 2020.Θα το αγοράσεις και θα το θέλεις συνέχεια πάνω σου, καθώς μπορείς να κάνεις το πιο τέλειο summer outfit τόσο το πρωί, όσο και για το βράδυ.

Τα λινά πουκάμισα είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα αντικείμενα του καλοκαιριού, καθώς φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα.

Εμείς βρήκαμε αυτό από το Massimo Dutti που θα θέλεις, σίγουρα να το φοράς και θα κάνεις τέλειες εμφανίσεις το καλοκαίρι.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 100% ΛΙΝΟ

39.95 €

Massimo Dutti μωβ πουκάμισο

JOIN LIFE Care for fiber: Ευρωπαϊκό Λινάρι Βιώσιμης Καλλιέργειας. Το Ευρωπαϊκό Λινάρι Βιώσιμης Καλλιέργειας ποτίζεται με φυσικό τρόπο, δεν χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένους σπόρους ούτε αποφυλλωτικές ουσίες. Μία διαδικασία που σέβεται το νερό και το περιβάλλον.

Θα το βρεις εδώ

Ωστόσο, αν τώρα που έχουν ξεκινήσει οι προσφορές στα διαδικτυακά καταστήματα - μιας και τα κανονικά έχουν κλείσει - κάνεις έρευνες αγοράς, να σου πως πως στα Massimo Dutti θα βρεις τις καλύτερες. Συγκεκριμένα σε 3 παντελόνια η τιμή έχει πέσει κάτω 20 €.

Πως να φορέσεις το πουκάμισο σου

Φόρεσε το ανάποδα

Αν μόλις είδες αυτό το tip σκέφτηκες τον ζουρλομανδύα προφανώς και δεν εννοούσα κάτι τέτοιο, αν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους τρελάνεις όλους!

Το έχουν κάνει μόδα αυτό το στυλ πολλές celebrities τον τελευταίο καιρό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το φορέσεις ανάποδα και να αφήσεις ξεκούμπωτο το επάνω μέρος, ώστε να μοιάζει με μία εξώπλατη μπλούζα. Επιπλέον, μπορείς να φορέσεις και ένα όμορφο μακρύ κολιέ με αλυσίδα, το οποίο θα πέφτει πίσω στην πλάτη σου.

Φόρεσε το σαν φούστα

Μπορεί να σου φαίνεται λίγο περίπλοκο, αλλά πίστεψε με δεν είναι καθόλου! Φρόντισε να επιλέξεις ένα oversized πουκάμισο και πέρασε το κολάρο του γύρω από τη μέση σου. Στην συνέχεια, δέσε τα μανίκια κάνοντας έναν κόμπο και άφησε τα να πέσουν μπροστά, ή κάνε έναν φιόγκο στο πλάι.

Τέλος, κούμπωσε τα κουμπιά του μέχρι κάτω και φόρα από μέσα ένα σορτσάκι σε περίπτωση που το πουκαμισάκι σου είναι see-through.

Φόρεσε το σαν μια μπλούζα με έξω τους ώμους

Οι off-the shoulder μπλούζες ήταν από τα must haves του καλοκαιριού, αλλά φυσικά και του χειμώνα και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να είναι μέσα στα trends.

Πως μπορείς λοιπόν να το φορέσεις έχοντας έξω τους ώμους σου; Φόρεσε το με τον κλασικό τρόπο και άφησε ξεκούμπωτο το πάνω μέρος. Έπειτα, κατέβασε το κολάρο από τους ώμους σου. Επίσης, μπορείς να το φορέσεις και σαν ένα strapless μπλουζάκι, χωρίς να φορέσεις τα μανίκια, αλλά να τα δέσεις μπροστά, κάτω από το στήθος σου!

Λόγω της νέας κολεξιόν στο διαδικτυακό κατάστημα θα βρείτε κομμάτια σε μοναδικές τιμές. Όπως για παράδειγμα αυτή την μπλούζα με στάμπα η οποία βγαίνει σε δυο χρώματα. Η τιμή της έχει πέσει κάτω από 20 €.